Allah yardımcın olsun canım dikkat et o çiyan tehlikelidir

sizene böcek mi çiyan mı her neyse onun çıkacağını nerden bilebilirdin ki olacağı varmış canım üzme kendini, eşin de daha dikkatli olsun bir zahmet çocuklar var birde Allah korusun

lolopoo sıpınak ne kızzzz anlamadım. Canım bir de depoya inmişti . Bir yatak odasını havalandırma için camı açtım Tel çıkmış fark etmemişim Bir de aşağıdaki komşu Kümes yapmış Tavuk besliyor İkinci kattayım ben Oradan mı geldi acaba

sizene konu cidden böcek mi ağladığın bana öyle gelmedi birikmiş sorunlar olabilir belkide içinde yaşadığın Sakin olmayı dene elinden geldiğince

lolopoo hayır yani ne alaka binanın altına kümes yapıyorsun be adam bi kaç kişi şikayet etti kokudan kavga etti adam yan binada aynı şekilde şikayetçi hani kazancını ordan sağlasa sesimi etmem de 😳

sizene yapmaaaaaaaaaa 😩 neden attin fotografiniiiiiiii 😭 gorur görmez kapattim gozlerimi ama aklimda hâlâ oooffff 😱 huylandim simdi Allah seni ne yapmasin gun boyu aklima gelicek simdi🥲

sizene ben de böyle bir evdeydim çıktım kurtuldum bu tarz evlerde tek çare taşınmak bunların küçüğünü görürdüm hep çok korkardim