sizene sabret canım keşke bak dinleseydin sana satma arabanı dedim vermezler yalancı köpek bunlar biraz keşke buradaki bizi de dinlesen bu kadar saf yerine koymalarına izin vermeyecektin kendini Allah büyük o kadar iyi anlıyorum ki seni insan hazmedemiyor benimde çok içimde dert salak yerine konulmak
Sinirimden ağlıyorum
sizene Google lensten aratınca görüntüyü ev çiyanı yazıyor :(
Binanın temelinde oluşan nem ve çatılarda biriken su sorun yaratabilir ve bir çıyan istilasına neden olabilir.
Yaprakları, tahtaları, çürümüş yaprakla karışık gübreyi ve diğer canlı maddeleri evlerin kenarlarından uzak tutun. Böyle bir bilgi var.
Umarım son olur :(
Allah yardımcın olsun canım dikkat et o çiyan tehlikelidir
sizene böcek mi çiyan mı her neyse onun çıkacağını nerden bilebilirdin ki olacağı varmış canım üzme kendini, eşin de daha dikkatli olsun bir zahmet çocuklar var birde Allah korusun
sizene konu cidden böcek mi ağladığın bana öyle gelmedi birikmiş sorunlar olabilir belkide içinde yaşadığın Sakin olmayı dene elinden geldiğince
Mavininannesi valla dediğin gibi hepsi birikti içimde 🥹
sizene yapmaaaaaaaaaa 😩 neden attin fotografiniiiiiiii 😭 gorur görmez kapattim gozlerimi ama aklimda hâlâ oooffff 😱 huylandim simdi Allah seni ne yapmasin gun boyu aklima gelicek simdi🥲
sizene ayyy çıyan bu ilaçlamaya rağmen geldiyse eşinin üstünden gelmiştir
vahsikelebekk çiyan değil aşkım ev presiymiş en sonki açtığım posta bak