Aşklarım ramazanda çok güzel kilo verdim totom ve göbeğim baya gitti sadece basenlerim kaldı ona da spora gidiyordum pazartesi devam edeceğim sporum haftada 3 gün sabah pilates düşünüyorum haftada 2 gün akşam olacak şekilde havalar da güzel giderse akşamları yürüyüş düşünüyorum inşallah yaparım spor yapmak ağırlık çalışmak kolay geliyor fakat yürüyüş yapmak zulüm geliyor😆 fiziğim çok güzel sexiyim pörtlemiş bir yerim yok çok şükür ama kalçam daha da dikleşsin istiyorum bu yüzden pilatese gitmeyi düşünüyorum 🥰
Bayram sonrası Nutraxin Bromelain e başladım haftada 2 kilo ( ödem ) gidiyor tavsiye ederim
Kendime su hazırlıyorum içerisine limon tarçın maydanoz ve salatalık koyuyorum onu içiyorum su aromalı olunca hoşuma gidiyor 😅
Akşam 6 dan sonra hiçbir şey yemiyorum sadece su ve yeşil çay bakalım istediğimi elde edebilecek miyim sizin planlar nasıl neler yapıyorsunuz yaza fit girmek için planlar var mı 🥰🥰
Diyet önerileriniz varsa bekliyorum
Bayram sonrası gitsin kilolar 🥰
sanslikralice yapılacak her şeyi yapıyormuşsun zaten önerecek bir şey kalmamış ki hedef kaç kilo 😂 benim toto da biraz düz eliptik bisiklet kullanınca toparlayıp çıkmaya başlamıştı 😂 squatı ağırlıkla ve az sayıda birkaç set olarak bir de her şeyin başı her şeyin ilacı kegel iyi gelir
sanslikralice kaç kilosun
sanslikralice actigim posta gel baci birlikte basaralim💪🏻
lgrth kız çoğunu yaparım inşallah diyorum 🫢 kilonun çoğu ramazanda gitti toto ve göbekte abeslik yok sadece basen var 🫠 o da giderse benden iyisi yok çünkü yaz gelince ister istemez ödem tutuyor vücudum iki bacağım birbirine değiyor sinir oluyorum öyle olmadan zayıflamam şart 🥹 boy 170 kilo 73 canım
sanslikralice nefret ediyorum o durumdan ya 😂 yap yap basenler direnç egzersizi ister
Kızlar kalça nasıl erir küçülür dikleşmesini de istemiyorum
lgrth kız yılbaşından beri spora gidiyorum sadece ramazanda gitmedim full ağırlık çalıştım evet biraz sıkılaştı ama hala o basen var cidden yılların yağı oraya birikmiş hemen gitmiyor aşırı sinir bozucu bir durum bak göbek kalça bile hemen bir ayda eridi ama basen yok anam inat etti kaldı orda
Rumeysa0701 canım ben ramazanda dikkat ettim tatlı yemedim sahurda 1 bardak süt 3 tane hurma yedim iftardan sonra kendime sürahi ile su hazırlıyordum onu içtim göbeğim kalçam kendiliğinden gitti böylelikle
sanslikralice oralar inatçı ya benim de hemen basene birikir en geçte basenden gider ilk yüzüm erir ki 90 kiloyken bile yüzüm yok 😂
lgrth kız benim de yüz ve gıdı asla gitmez😂 ama iyi ki de gitmiyor Ciddi anlamda çökerdim ahahah
sanslikralice yüz kalsın da gıdı gitsin😂 yüz masajları hemen etki ediyor 😂
lgrth aynen yüz iyi benim yanaklarım dolgun elmacık kemiklerim belirgin hoş bir yüz hattım var gıdım da gitse mük olacakta yıllardır benimle🫠
sanslikralice jawline egzersizleriyle o da hallolur bir hafta yapınca bile azaldığını görüyorum ben😅
lgrth kız hiç denemedim işe yaramaz diye yarıyor mu cidden etkili mi
sanslikralice yarıyor valla ben sadece iki üç hareketle farkı farkettim tabi devamlılık şart her şeyde olduğu gibi ben çabuk salan biriyim 😂