Kizlarim hadi diyet gurubumuzu olusturdum gazamiz mubarek olsun, yarin sabah erkenden kalkip ilk işimiz tartilmak ve guncel kilolarimizi buraya yazmak, ve devaminda bir buyuk bardak su icerek gune baslamak☺️ her cuma tarti gunumuz, burda birbirimize motive olacaz ve her hafta cuma tartilip birbirimize tecrübelerimizi buraya yazalim,benim hedefim 60 kg ☺️ sanirsam suan 68,69 arasiyim💪🏻☺️

elisaa48 biraz daha vermek istiyorum canim en az 5 kg daha , bizimkilerde senin dedigini diyor ama bn taktim kafaya 60 olmak istiyorum belden biraz daha incelmek😂

karamelek21 ben hazır ve nazırım 😂 limonlu su içiyoruz aç karnına sonra her saat başı 1 bardak su ( tatlı hamur işi yok ) diyete uygun kahvaltı ara öğün akşam yemeği ve yürüyüşle günü kapatıyoruz gitsin kilolar 🥰🥰🥰

karamelek21 ah sonunda yaaa hadi başlayalım bakalım kaç gün dayanacagim 😅😅😅😅 güncel kilomu görünce şoklanmayin 😅😅😅

anonim9 aşkım sabah yumurtadan sıkıldıysan yulaf varsa evinde 3 yemek kaşığı yulaf koy sütü göz kararı ekle şişmesini bekle buzdolabına kaldır içerisine chia da koyabilirsin ben böyle yapıyorum bu karışımı bir kaseye genelde akşamdan hazırlıyorum sonra sabah hemen kahvaltı yapmıyorum 8 den 12 ye kadar su içiyorum 12 de bu kasenin üzerine muz doğruyorum ceviz kuru üzüm hurma çok abartmadan bu şekilde yiyorum uzun süre tok tutuyor 🫢 ramazanda da sahurda 1 bardak süt 3 tane hurma yedim bence böyle zayıfladım ahahaha bunu normal kahvaltı yerine de yapmak istiyorum süt çok uzun süre tok tutuyor hurma da kan şekerini dengeliyor
          Yulaflı yumurtalı tarifleri çok yapıyorum ya da bazen yumurta haşlıyorum
          Ama mutlaka her sabah 1 dilim kepekli ya da tam buğday ekmeği yiyorum
          Akşamda canım evde ne varsa ondan yiyorum abartmadan tabi ki olabildiğinde ağır kızartma hamur işi yapmamaya dikkat ediyorum tamamen diyet yemeği veremem sana öyle olunca ben diyeti hemen bozuyorum ama kahvaltıyı diyet kahvaltısı akşamı da normal ev yemeği yiyince hevesim kaçmıyor 😂
          Ara öğün 2 tane yapıyorum ben çünkü günler uzadı malum birini 2-3 arasında bir bardak ayran ve bir çay bardağı leblebi olarak diğerini de 5 gibi bir elma olarak evde ne meyve varsa artık şu anlık ben böyleyim sana da fikir olsun gün içinde güncellemeye çalışırım yine 🥰 hepimize bol eksiler sexi fizikler diliyorum 😍

Pazartesi başlasam olur mu çocukların okuluyla birliktee😍🤭 beni de alır mısın gruba🌸

anonim9 hahaha oyle deme simdiden kendini demorilize etme, boll su ic kacamaklar olabilir insaniz neticede cnm