karamelek21 bende hergun diyete baslıyorum hergun bozuyorum artık modum 0 kendimi hic zayif gormedım…

belladonna, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Ben pazartesi günü başladım tekrar bu kış geçen yaz verdiğim tüm kiloyu aldım maalesef 67 ile başladım bugün 64üm tabi ödem olduğu için ilk hafta daha çok gidiyo ben haftalık tartılamıyorum ama o kadar sabrım yok günlük 😂

karamelek21 yani şöyle ben 9 da kalkıyorum sirkeli su içiyorum arkasından kahve yapıyorum aç karna kahve içiyorum ilk öğünü 12 gibi yiyorum diyetlerde ekmek önerilsede kesinlikle hamur işi yemiyorum. Bol su içiyorum, yeşilçay tüketiyorum ve akşam 6 ya kadar sadece bu tarz içecrkler içiyorum şekerli içecek kesinlikle yok. Akşam 6 da bol bol sebze ve protein tüketiyorum. Muhakkak sirkeli salata yiyorum ve işte bir gün tavuk birgün et yoksa mercimek gibi.. bu arada yemeklere ve salatalara zeytinyağı bile koysanız az koymanız gerekiyor. Bol su içiyorum eğer acıkırsam yoğurt veya kefir tüketiyorum. Kahvaltılara yulaftan lavaş yapıyorum canım ekmek çekerse onuda daha ilkkez bugun yaptım. Ben diyet listemi chapgbt ye sordum boyunuz kilonuz ve yaşınıza göre aralıklı oruç listesi yazdırın

moongoddess ayy kati ama guzel bir listeymiş, bakalim kaydettim bu listeni asagi yukari aynisini yapmaya calisacam 2 ay yaza kdr ama suan beklemediyim,âdet olursam baslicam

Kızlar hani gruppp acilen motivasyona ihtiyacım var günlerdir diyete girip tekrar çıkıyorum sürekli yiyorum doymuyorum hırs yapmam lazım grup nerdeeeee sşmxlsmxkdn

isimsizannee1 gurup burda bacim gel ☺️ bn bi ufak mola verdim haftaya belki tekrar katilacagim araniza ama buraya yaz surekli bursan destek al ve guc al

uzmanprf masallah bende 78 den 66 dustum, diyeti birakinca iki kilo geri aldim suan guncel 68 kg hedefim 60 civari olmak ama suan hamilelik şüphem var,o yuzden biraz ara verdim☺️

karamelek21
          Ben ömrümün sonuna kadar devam edebileceğimi düşündüğüm bir diyete başladım sanırım. Çok mutluyum bedenim inceltikçe hafifleyip rahatladdığımı hissediyorum relax şekilde kilo veriyorum ve artık diyet olarak görmüyorum sadece yeme alışkanlığımın değiştiğini düşünüyorum.💪🏻☺️

karamelek21 Allah tamamına erdirsin, senin gibi aklı selim evlatlar nasip etsin 👶🏻☺️💞

uzmanprf ayy bu harikaa keske bende bunu yapabilsem,ama malesef evde 3 oburuz esimde oglumda bnde tam bir abur cubur manyagiyiz, abur cubur bittigi an mutfagi kemiririz😂 o yuzden saglikli beslenmek pek mumkun deyil benim evimde 🫣 ama cok abartmadan yemeye calisiyorum hepsinden☺️ inşallah istediğimiz kiloya ulasiriz

karamelek21 ya ben aslında böyle katı diyet yapabilecek biri değilim ama eşim de dikkat etmiyorsun falan diyince kötü hissettim kendimş birde hergün bir yerim ağrıyor diye şikayet ediyorum kilodandır falan dedi öyle fazlada değil aslında ama kendimi şartladım çok şükür veriyorum

@karamelek21 kız kimse kilosunu yazmamış nasıl motive olcaz bugün tartı günümüz değil miii 😅
            @Zamansiz_ @karamelek21 96.4 u gördüm bugün belden de 3 cm incelmisim hoşuma gitti 😅
            Yeni haftaya 96.4 ile başlıyorum 🤸 ama yarın ve bugün misafirim var ipin ucu kaçabilir hayırlısı 😅😅

moongoddess peki emziriyor musun cnm bende aralıklı yapmak istiyorum ama emziriyorum şuan 69 kg yum valla bende 68 olmuştum şimdi yine 69 um😀😃

Bilinmeyennumara

@moongoddess
              Tek öğün beslenmeye geçtim canım ne isterse doya doya yiyorum hiç ayırt etmeden ekmek olarak kepek yada tam buğday kullanıyorum kendim yaptırıyorum market yada fırından almıyorum tatlı ile zaten hiç aram yok protein barlardan kullanıyorum kahve yanına iyi gidiyor, ama yemek konusunda hiçbir şeyi eksiltmeden ayırt etmeden düşünmeden yiyorum 6′dan sonra kesinlikle katı yiyecek tüketmiyorum iki ay oldu bu rutine geçeli ve 16 kg vermişim fark etmeden ☺️