Bir Kere de Biz Soralım: ERKEKLER NE İSTER?🌝
perkalpp4 okuyunca hemen anladım 😂😂
reziloldukbabaaaa çok şükür benimki öyle değil de o konuda sıkıntım yok🤭
vahsikelebekk ben onu aştım artık konuşmayarak 🙂
vahsikelebekk 😂benimki öyle istiyor neyse ki yapmadığım zaman sıkıntı çıkmıyor😂
dertetmempertederim2 anlamadığında delirmiyor musun? Erkekler anlamak istemiyor bu da bizi çıldırtıyor🥲
reziloldukbabaaaa hayal dünyaları ne kadar genişmiş meğer erkeklerin ya😂 hayal dünyasında yaşamaya devam etsinler böyle🤭
vahsikelebekk aynen öyleee burnundan getiriyorum valla yeri geldimi
vahsikelebekk aynen öyle çiçeğim
piyangobileti bir psikolog atasözü der ki bize hiç bir zaman gerçek hastalar gelmez gerçek hastaların hasta ettikleri gelir 😅😅
vahsikelebekk çıldırmaz mıyım deli oluyodum sonra baktım anlaşılmıyorum cidden daha sonra bıraktım kendimi anlatmayı he deyip geçiyorum artık 🙂
vahsikelebekk
Erkekler kesin ve net söylüyorum güçlü kendini bilen kişiliği oturmuş kadın sever. Bastırılmış kadını kaybetme korkusu yaşamaz kendine körü körüne bağlı her dediğine itaatkâr olan kadın onun için çantada kekliktir ama güçlü kadını kolay sindiremez buda terkedilme korkusu yaşatır terkedilme korkusu da o kişiyi karşıdakine daha çok çekici daha çok vazgeçilmez ve daha cool gösterir…😉
ALDATMAK İSTER PARALI KADIN İSTER….
piyangobileti canım uzun zamandır görmemiştim seni. Demek hala eşin aynı. Allah yardımcın olsun, hala katlanıyorsan vardır bir bildiğin ne diyeyim. Üzüldüm.
Mommy12 dönüp dolaşıp aynı yere geliyorum hayırlısı olsun diyorum artık bir gün buraya yazacağım kurtuldum diye 🙏
piyangobileti senin ve evladın için en hayırlısı olsun Allah hayırlı kapı açsın inşallah🌸
vahsikelebekk kendi eşim şahsen dır dır etmememi, para harcamami tutumlu olmamı ister, ve bide kendi için de daha iyi yerlere gelip daha iyi kazançlar yapmak ister 😅eşim çok işkolik (Allah güç kuvvet versin eşime 🤲)
vahsikelebekk vallahi tespit gibi tespit aynı,şeyi anlatıyorum söylüyorum anlamıyor asam yahuu 🤣🤣🤣