Cicekliperde ben de çok beğendim çok kalıcı güzel hafif bir kokusu var
Misss gibi kokan parfümler🌼🌸🌿
Cicekliperde 😂😂😂fakiriz ama mutluyuz 😂😂😂😂
Sutlucikolati Aayy bizde de öyle vallaa 🙈
suprizyumurta koku kişiye özel bir sey cidden ve hepimiz bu konularda normal olarak ayrısıyoruz ben la vie est belle hic sevmiyorum sevemiyorum mesela verenayı hic kullanmadım merak ettim🥰
rouge_ kesinlikle öyle cnm başkasında güzel olan sende duramıyor bazen mesela tenle çok alakası var yaa beyaz tenlilerde farklı,esmerlerde farklı duruyor kokular
rouge_ ya bi ara avonun bir parfümü vardı şuan üretilmiyor ona aşıktım o kokuya Christian Lacroix Rouge hiç kokladın mı offf diyorum tam sex öncesi kocişi çıldırtmalık kokuydu😂
Ben az önce diğer postuna yazdım çiçeksi kokulara bayılıyorum Yves Rocher Tendre Jasmin kullanıyorum günlükte.
Lancome La Vie Est Belle çok güzel kokuyor fakat çok hafif düğünümde kınamda kullandım.
Bir ara Calvin Klein One çok hoşuma gidiyordu o da Unisex bir parfüm ama EDT satılıyor hiç kalıcı değil o yüzden.
Marc Jacobs Daisy çok fresh kokuyor tavsiye ederim her kadında olması gereken yazlık bir akşam yemeği kokusu.
Çok cici kız olmak istediğim zamanlarda da Britney Spears Fantasy sıkıyorum aşırı şekerli😂💕
vahsikelebekk avon ve yves Rocher dısında diğerlerini biliyorum😍
rouge_ ben vücut spreyi önericem victoria secret Amber Romance muhteşem kokuyor
selen_serez kokusunu biliyorum daha önce kullanmıstım🥰
karamelek21 ay aklıma geldi Allah’ım mavi olan parfümun kokusu mükemmel babam o zaman yurtdışında çalışıyordu sanırım Azerbaycan di babam anneme bu parfümden almıştı parfümüde annem yukarı koymuş bnde birşey almak için uzaninca şişe kırıldı ay o koku kaç sene o halıdan çıkmadı ve annemden yediğim azar aklımdan çıkmıyor 😅😮💨 kokusu çok kaliciymis onu öğrenmiş olduk
rouge_
Benim favorilerim
Armani - my way
Boss - ma vie
Boss - deep Red
Yves saint laurent - libre
Carolina herrera - good girl
Chanel - mademoiselle
Lancome - la vie est belle
Moonlight_ 😍😍😍
rouge_ 🥰❤️❤️
Victoria secret glamour ve very sexy çok güzel denemeyenler deneyebilir glamour daha hafif, very sexy ona göre daha yoğun bir koku bir de bombshell hoşuma gidiyor
Littlepanda victorias secret sekerli kokular sevenlere hitap ediyor 😍
rouge_ yine döktürmüşsün 🤩 ben bir türlü tenime uygun bir parfüm bulamadım ki nasıl anlıcam tenimle bir bütün olacak olan o parfümü 😅
Ask_hosmus ya aslında su kokular bu kişilere yakısır diye bir söylenti var benimde yakıstırdıgım seyler var ama bu hep uymuyor biliyor musun mesela esmerlere sekerli koku yakısır gibi kalıplar ama yakısmayadabiliyor bence bu tene ve enerjiye baglı onu da anca deneye yanıla ogreniyor insan sürekli parfüm alma sansın yoksa gidersin bir parfüm sıkarsın test edersin gün boyu ya alırsın ya almazsın baska parfüm denersin bu da bir yöntem ama parfüm bir hastalık bence koku hastalıgım var benim belliki yani kokulu camasır mendilleri bile kullanıyorum o derece simdide bir parfümü gozume kestirdim 1 haftadır kendimi tutuyorum almamalıyım diye bakalım kim kazanıcak benim gibiysen al gitsin
rouge_ bir parfümü gozume kestirdim
Hangisi cabuk söylüyorsun🤣
- Düzenlendi
rouge_ parfümü çok seviyorum bende banyodan çıkar çıkmaz sıkıyorum tenime yapışsın diye , tek çeşit parfüm kullanıyordum bende sonra dedim ki niye tek çeşit ki o an ki ruh halim o parfümü istemiyordu 4 çeşit aldım bu sefer değişik değişik sıkıyorum ruh halime göre 😂 ama gel gelelim ki bu koku benim kokum diyemedim hiçbirine 😂 daha almayı düşünüyorum bu kokulardan da sıkıldım