Angellove2010 butun tuslara basiyim ben en iyisii 🤣 devlet hastanesinin yaptığını bilmiyordum bi arastirayim teşekkür ederim 🙏
Bu bir zayıflama postudur!! 😅
Angellove2010 mesela yürüyüş yapsak egzersiz yapamazsak yinede ise yarar mi cnm
- Düzenlendi
Sutlucikolati bugün itibariyle 66.70 kızlar pes etmeyin ekmek yemeyin bol su için ve akşam bisey yemeyin ben akşam bazen bi tane gofret yiyorum ama bugünden itibaren onu da yemişim çok canım isterse tarçınlı süt yada yesilcay içerim öyle bastiririm artık (başlangıç kilom 69.7 idi)
suprizyumurta bende bugun tartıldım hâlâ 73.95 dun yemistim yemek bugun su diyetine devam edicem
Sutlucikolati ben korktum tartıya çıkmaya cumartesi mantılandık dün de güzel bir hamburger gömdüm misler gibi aldım kalorimi 😂
Sutlucikolati yok yaa öyle düşünmeyin sağlıklı kiloya sahip olun yeter azıda fazlasıda zarar
basak23 bende yedim 🤣🤣 ama aksam hicbir sey yemedim bugunde 1 salatalık yedim o kadar bakalım boyle devam etmeyi düşünüyorum 🤣
Eskobar iste o sağlıklı kiloya ulasabilsem🤣
Sutlucikolati öyle yemeden verince de çık hızlı alınıyor
basak23 yok verdikten sonra dikkat edilince alınmıyor
Sutlucikolati hadi inşallah ben yine bozdum bu ne ya nefsimi kontrol edemiyorum yarın başlıycam artık
- Düzenlendi
basak23 baslayip bozunca zamanla heveste inancta kalmiyor askm tut kendini ya da bozdum diye düşünme devam et o gün
@SuVeAtes naptin kiz başladın mı
Sutlucikolati tamam söz yarın yapıcam şimdi 4 litre su içip spor yapam erisin
basak23 tamam 🤣
Sutlucikolati yani sağlım yönünden düşün demek istedim 😂
perimasali802_ ahahahahhahah sabah sabah ne güldüm🤣🤣🤣