lanjalee tanıyorum arkadaslarini pek telefonu kurcalayan biri değilim zaten ki beni aldatmaya yeltenirse olanları biliyor geçmişte bunun örneğini yasatim ben ona teee nişanlı iken
Ama sana dedim daha çok o konuya yöneldim şimdi çünkü ispat etme çabası içindeydi bana dedi sakin bidaha bana böyle gelme dedi senin bileceğin birşey yok diyor

ikiprensannesi baktim birşey yok arkadaşi konuştuğu kişi birşeyler saklanıyor ama ne olduğunu bilmiyorum bir ihtimal daha var ama burda başkasının günahını almak istemiyorum onların günahı onlara yetiyor

perimasali802_ bı ara bendede bu düşünce vardı biliyorsun hala beklemedeyim ve hicbirsey göremedim gizli gizli takip ediyorum ama hicbirsey bulamadim yok gibi

perimasali802_ umarım aldatma gibi durum yoktur inşallah, ki olsada evde konuşmaz diye düşünüyorum senin evde olduğunu bile bile yapmaz yani bence başka bir şeydir ama ne

perimasali802_ takipde kal inşallah sen yanılırsın erkeklere güven olmuyor Malesef hepsi aynı bir defa açık saçık kızlara videolarını izlediğini gördüm uyardık bu da bir aldatmadır dedim tamam birdaha olmayacak dedi söz verdi geçenlerde baktım bu seferde Facebook dan bakıyor napayım şimdi buna ben bilmiyormuşum gibi davranıyorum hepsi aynılar bana göre Buda bir aldatma ama bu seder gördüğümü ona söylersem boşanmam gerekir ben de öyle çürkin bir kız değilim sürekli söyler eşim çok güzelisin çevrem öyle çalıştığım iş yeri çok güzeldesin der yani alımlı çekici biriyim ideal kilodayım minyon bir kadınım iş yerinde (avm de çalışıyorum bu arada)yüzüğümü takmayı unutsam kaç kişi sarkıntılık ddşyor o gün anlamıyorum bazen neden bakıyor kendimi övmüş gibi oldum biraz ama kendimden bahsetmek istedim neden baktığına anlam verebilmek için

firstleydii aç gözlülük canim benim açlar pislikler
          İnan bizden kaynaklı değil kendini ovsen de sovsende değil ya
          korkmuyor seni kaybetmekten bence yüzüne vur kapıyı aç çık arkandan koşa koşa gelir

coksukur06 sadece bir ihtimal düşünüyorum
            İlk olayda konuşuldu kapatıldı konu ama korkuyorum yani çünkü o adam çok yakındı yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi

perimasali802_ aksine çok korkuyor geçen sefer yalvardı resmen halada yüzüne vururum Sana gğvenmiyorum diye.ama tekrar yaptı ben bilmiyorum sanıyor geçen unutmuştu arka plandan silmeyi yakaladım hep siliyor.her zaman Kontrol ediyorum telefonunu ben napacam bilmiyorum çıkarsam geri dönemem biter o özür diler ama ben bir kere daha affedersem hep yapar bilmiyorum benimde kafam karışık

firstleydii alıp konuşsan böyle olmayacağını soyle ılımlı yaklaş belki hatasını anlar
              Bu sefer de böyle yap
              Gerçekten insan kaldıramıyor ben ikidir bu şüphe içindeyim ilki maddiyat çıktı yine böyle sakın yaklaştım bakalım bu sefer ne çıkacak

2minnosannesi minnoş bilmiyorum çok rahat yani sanki ben yapmışım da çabalıyorum 😂😂😂
              İkna etmeye çalıştı hakli olan tarafları da var var ama niye hala ben birşeylerin eksik olduğunu düşünüyorum