Laram68 ay onunla ömür mü geçer ya böylelerini okuyunca kocama şükrediyorum valla bende her gün evimi siler süpürürüm iki bebeğine rağmen yine de bi dağınıklık görse kızar kocam pis eşş yerine iğrenç eş yazsaydınız keşke

Laram68 canım hadi o atmıyorda sen niye atmıyorsun çöpleri neyinden korkuyorsun niye dışarı çıkmana izin vermiyor anlamış değilim ben her akşam kapının önüne koyarım çöpleri eşim mecbur atmak zorunda kalır sende öyle yap bence bundan sonra

Laram68 ay ıgrenc o kurt kısmı bni bnden aldı kıskanç mi dıycem de temızlık ımandan gelır ya bu ne boyle evı kurt basar evde bebe var bıde

Laram68 ıyyyyy tiksindim bu anlattiginiz eş değil baba olsa çekmem açık açık söyler konusurum yüzüne vururum pislik bu midem bulandı

Laram68 ıyy bu kadarınıda ilk defa duydum, anlamadığım size niye attırmıyor çöpleri, ve siz onu niye dinliyorsunuz kurtlanana kadar, alın atın alla alla. Ki bu kadar pislik bence boşanma sebebi

Laram68 iyi dayanıyorsun vallah ben olsam yapamazdım kesinlikle 🙄

Laram68 benim eşim aşırı derece kıskanç biridir dışarı çıkmama asla tek başına musade etmez cip atmaya dahil ama kendi atar resmen sizin ki bokunu çıkarmış yani hem atmıyor temizleniyor hemde size ettirmiyor ben eşime demeden kendi atar

Herseyi anladımda 2 ay çöp tutmak nedir ya kusura bakmayında sizdede sorun var herkesin bebeği var kurtlanana kadar neredeydınız cıkın atın yanı ne olacak bu kadar mı zor pess ..

Laram68 kocan dışarı çıktığını görmiyim diyor ve sen 2 ay o evde çöp tutuyosun kocana boyun eğdiğine mi kızayım yoksa çöpü eline tutuşturup bunu atıcaksın dememene mi kızayım bilemedim sende çok pissin bence

Naberbenz ne kadar da kolay agzindan cikiveriyo cok pismisim de o zaman rahatsizligimi burayada yazmam bosanmak istiyorum da demem ortaligi kirip geciriyo ben cop atinca rahatsiz oldugu birileri var kariya kiza bakiyor cikmayacaksinn diyor cop yakinda deil bebegi nere birakip gideyim

Laram68 ay Allahımm ne saçma hayatlar var abi kaçıncı yıldayız zincirde bağlasın hiç olmadı bahaneside karı kız kesenlerden seni korumak mı 60 gün bi evde çöp durur mu aklın eriyo mu buna 1 gün kalsın çöp leş gibi kokuyor hiç mi rahatsız olmadın hiç mi bu çöpü at diye bağırıp çağırmadın eline tutuşturmadın kadınların kocalarına karşı bu kadar itaatkar olmaları dik duramamaları pasif kalmalarını görünce üzülüyorum gerçekten 60 gün ya 60 gün dile kolay temiz olsaydın o çöp 60 gün evde beklemezdi

Laram68 nasıl ya gercekmi😁 evlenmeden önce hicmi anlamadınız boyle olduğunu.. çöplerinizi kapıcı almiyormu almasada siz atın o yokken biriktirmeyin kokar ev yani napacak dovecekmi çöp attığınız için siz kizin coo eve döndürüyosun kucuk cocuk var evde diye siz baskın olun yani genel temizligine bisey diyemem söyleye söyleye öğreteceksiniz Allah yardımcınız olsun

Naberbenz kişi kendinden bilir işi diye laf var tam da burda kullanmalık canım kendi eşi karı kızı kesiyor ki başkalarının da böyle yapacağını düşünüyor… Valla bende 1 gün atmasam icim içimi yiyor akşam da olsa atarım çöplerimi hayatta durutmam

07_antalya kafayı yemiş adam sanki karısını kenarda sıkıştırıp taciz edecekler psikolojisi bozuk karısıda okey demiş zaten hiç de inandırıcı gelmedi 60 gün evde çöp mü durur belediyeyi arayıverelimde çöp kamyonuyla temizliğe gelsinler insan tutuşturu verir eline bunu at diye kocası kadar kendide pis insan orası kurtlanana kadar bari kontrol eder hiç oralı olmamış