• Cinsellik
  • Merak edenler toplaşsın ,48 hours gold 💜

Gknlll dus almak gerekiyor mu yapınca sonucta yine boşalma oluyor canım

Kirmizisarap çikolata en etkisiz olanı ama yinede belirgin etkisi oluyor , benim eşimde oldu . Bana hiçbiri etki etmiyor ,erkekler için olduğunu düşünüyorum. Dün enerji içeceğini içmişti ,az önce uyanmış eşim yanıma geldi bu işe yarıyor diyor😂 böylemi işe gidecen dedim 😂

Azra000 ben alıyorumm illaki birşey hissediyorsun canımm hani zaten istersin duş almayı😂😂 deneyecek misin

Nietzsche 🤭🤭🤭 bilseydim onu alırdım. Çikolatayı da kahvenin yanında vericem haberi olmayacak👹

Gknlll yok canım ya sadece merak ettim uğraşamam böyle şeylerle yaa , sen evli misin

Kirmizisarap olsun çikolata da etki etti bizimkine 😂sıvı formlar daha uzun etkili ama . Bu arada şuan çok kötü baş ağrısı varmış

Azra000 neyi bu durumu mu yok söylemem utanırım 🙄🙈 nası söylenebilir ki

Yorumcu-2 canım ben hiç kargoyla almadım ,trendyolda satıcıya sorabilirsin .bence kargocu bilse de sorun değil ,ona ne yani 😏

Nietzsche çikolatanın tadı nasıl ? Ve kahvenin içeriğini biliyormusunuz her ikisinin de zararlı bir şey var mı yani ve emzirenler kullana biliyor mu bayan ve erkek için ayrı ayrı mı ? Yoksa tek çeşit mi çok soru sordum 😁

Gknlll nişanlısınız ya niye nişanlısınız ile yaşamıyorsunuz diyorum kuzum istemior mu yasamak

Pembedusler migren varsa çikolata yapar çünkü benim de migrenim var bu tarz şeyler hic kullanmadım ama normal bir çikolata bile yediğim de bas ağrısı yapıyor

Bende siparis vermek istiyorum ama çekiniyorum zarar verirmi diye emziriyorum bide esimin vucudu hasas azıcık üzülse hemen göğüsünde kirmizi benekler cikiyor bir sürü korkuyorum o yüzden bide kargo konusunda çekiniyorum ici gözükürse diye evde esimin ailesiyle yaşıyorum utanırım
                    anlarlarsa tekelden hiç alamam zaten biraz daha araştırayım enniyisi