Merak edenler toplaşsın ,48 hours gold 💜
Nietzsche 😳 benimkinin migreni var. Ters tepmezse iyidir. ben sabırsızlıkla bekledim geldi de reglim ki ben 🤦
Kirmizisarap ters tepebilir canım valla ,çoğu kişide baş ağrısı yapıyor😏
Nietzsche gizliliğe önem veriliyor mu peki hani ne bileyim kargo şirketi biliyor mu içindekini?
Nietzsche çikolatanın tadı nasıl ? Ve kahvenin içeriğini biliyormusunuz her ikisinin de zararlı bir şey var mı yani ve emzirenler kullana biliyor mu bayan ve erkek için ayrı ayrı mı ? Yoksa tek çeşit mi çok soru sordum 😁
Nietzsche baş agrısı genel olarak yapıyor mu ? Çikolata mı kahvesi mi peki ? Sizde yaptı mı ?
Pembedusler migren varsa çikolata yapar çünkü benim de migrenim var bu tarz şeyler hic kullanmadım ama normal bir çikolata bile yediğim de bas ağrısı yapıyor
- Düzenlendi
Bende siparis vermek istiyorum ama çekiniyorum zarar verirmi diye emziriyorum bide esimin vucudu hasas azıcık üzülse hemen göğüsünde kirmizi benekler cikiyor bir sürü korkuyorum o yüzden bide kargo konusunda çekiniyorum ici gözükürse diye evde esimin ailesiyle yaşıyorum utanırım
anlarlarsa tekelden hiç alamam zaten biraz daha araştırayım enniyisi
- Düzenlendi
Pembedusler içerik bitkisel emzirenler kullanamıyor ,çikolata en iyi tadı olanı😂biraz acı bitter gibi düşün . İçeriğmde zararlı birşey yok ginseng ve çakşır otu var ,baş ağrısı sanırm çoğu kişide yapıyor bende de hafif oldu ama tölere edilmeyecek kadar değil . Kadın erkek için ayrı grupları da yok aynı ürün 🙂
Nietzsche o zmn hemen çikolata almaya koşuyorum 😂😂
Kizlar bu çikolata kahve sizi azdırdı mi yani nsl ise yaradi bı anlatın birz🙈
Nietzsche canım sende nsl bı etki ediyo bn kullanım da azdiriyo mu yani😂🙈