- Düzenlendi
Kirmizisarap olsun çikolata da etki etti bizimkine 😂sıvı formlar daha uzun etkili ama . Bu arada şuan çok kötü baş ağrısı varmış
Kirmizisarap olsun çikolata da etki etti bizimkine 😂sıvı formlar daha uzun etkili ama . Bu arada şuan çok kötü baş ağrısı varmış
Nietzsche 😳 benimkinin migreni var. Ters tepmezse iyidir. ben sabırsızlıkla bekledim geldi de reglim ki ben 🤦
Kirmizisarap ters tepebilir canım valla ,çoğu kişide baş ağrısı yapıyor😏
Nietzsche gizliliğe önem veriliyor mu peki hani ne bileyim kargo şirketi biliyor mu içindekini?
Nietzsche çikolatanın tadı nasıl ? Ve kahvenin içeriğini biliyormusunuz her ikisinin de zararlı bir şey var mı yani ve emzirenler kullana biliyor mu bayan ve erkek için ayrı ayrı mı ? Yoksa tek çeşit mi çok soru sordum 😁
Nietzsche baş agrısı genel olarak yapıyor mu ? Çikolata mı kahvesi mi peki ? Sizde yaptı mı ?
Pembedusler migren varsa çikolata yapar çünkü benim de migrenim var bu tarz şeyler hic kullanmadım ama normal bir çikolata bile yediğim de bas ağrısı yapıyor
Bende siparis vermek istiyorum ama çekiniyorum zarar verirmi diye emziriyorum bide esimin vucudu hasas azıcık üzülse hemen göğüsünde kirmizi benekler cikiyor bir sürü korkuyorum o yüzden bide kargo konusunda çekiniyorum ici gözükürse diye evde esimin ailesiyle yaşıyorum utanırım
anlarlarsa tekelden hiç alamam zaten biraz daha araştırayım enniyisi
Pembedusler içerik bitkisel emzirenler kullanamıyor ,çikolata en iyi tadı olanı😂biraz acı bitter gibi düşün . İçeriğmde zararlı birşey yok ginseng ve çakşır otu var ,baş ağrısı sanırm çoğu kişide yapıyor bende de hafif oldu ama tölere edilmeyecek kadar değil . Kadın erkek için ayrı grupları da yok aynı ürün 🙂
Nietzsche o zmn hemen çikolata almaya koşuyorum 😂😂
Kizlar bu çikolata kahve sizi azdırdı mi yani nsl ise yaradi bı anlatın birz🙈