Nietzsche sorma valla bende duş almaktan rengim açıldı bide biz 7/24 evdeyiz hep dibimde o işte bizde çok uzun sürüyor 😬
Eşim beni azdır diyor
Neriismail12 kiz ben otururkenniki ah uh desem yalandan ona aziyor herif 😂😂😂 hic beklemedigi anda suslen puslen eve geldiginde kapiyi ona oyle ac bak nasil kuduruyor ve sex oyuncaklari kullanin iliskiyi her zaman tazeler
Neriismail12 gıyınmeklede olmaz ki bacı bır bakısınla bır cumle şoyle bır eda ıle azar 😂
kedicikkk deri boyunluk , göz bağlama bandı , kelepçe , vibratör, kırbaç , geyşa topu bildiklerim bunlar 😌
deleted_4033 gerçekten bunları kullanıyor musunuz
Annesivekizi evet kuzum
Nietzsche sert seviyor olabilir 😂😂😂
Nietzsche ben seni anladım anladım hatta en iyi ben anlarım 🤣🤣
Sedaa oha 🔥😂
Neriismail12 otururken öperim, omuzlarına masaj yaparım, boynuna nefesimi hissettiririm. Hemen azar adam zaten 😂
Neriismail12 kemerle kırbaçla pipisini ıstır 😁😁
sporcuanne26 ne ohası kız 😂 ne fantaziler var burda kimse anlatmıyor 😂
Neriismail12 canim fantezi giyim sayfarindan degisik fantezi kiyafetler alablirsn degisiklik istiyorsa farkli ortamlarda odalarda yapablirsniz iliski sirasinda farkli fantaziler sohbetler acalirsn…
Nietzsche bak anlamışım seni 🤣 benim çatımda çok dar hatta bu yüzden normal doğum bile düşünemedik ki düşünsemde oğlum tersti sezaryen oldum düşün çatı muayenisinde bile ağladım 😬