Nietzsche sorma valla bende duş almaktan rengim açıldı bide biz 7/24 evdeyiz hep dibimde o işte bizde çok uzun sürüyor 😬

Neriismail12 kiz ben otururkenniki ah uh desem yalandan ona aziyor herif 😂😂😂 hic beklemedigi anda suslen puslen eve geldiginde kapiyi ona oyle ac bak nasil kuduruyor ve sex oyuncaklari kullanin iliskiyi her zaman tazeler

Neriismail12 gıyınmeklede olmaz ki bacı bır bakısınla bır cumle şoyle bır eda ıle azar 😂

Neriismail12 otururken öperim, omuzlarına masaj yaparım, boynuna nefesimi hissettiririm. Hemen azar adam zaten 😂

Cemrerana bence anlamamışsındır 😂normal doğum yapmadım ama her ilşkide yapıyorum gibi düşün 😂3,5 gün iyileşmeyi bekliyorum

Neriismail12 canim fantezi giyim sayfarindan degisik fantezi kiyafetler alablirsn degisiklik istiyorsa farkli ortamlarda odalarda yapablirsniz iliski sirasinda farkli fantaziler sohbetler acalirsn…

Nietzsche bak anlamışım seni 🤣 benim çatımda çok dar hatta bu yüzden normal doğum bile düşünemedik ki düşünsemde oğlum tersti sezaryen oldum düşün çatı muayenisinde bile ağladım 😬

Cemrerana benmde dar ya ben başka sebeplerdende sezaryen oldum ama . Şmdi az bi sert ilişkide alt tarafım kanıyo yırtılıyo gibi açılıyor etim 😏 nasıl yanıyor