Olivetti Güzel Allahım analı babalı sağlıcakla büyütsün ☺️Bundan sonra hayatınız çok değişecek benden söylemesi sabahları gözünüzü onla açıp onun size gülümsemesi dünyalara bedel olacak çok güzeller😍

Olivetti
    Yaa birde post açmıştın, istenmeyen bebek diye bir şeydi tam hatırlamadım 😅 vakit nasıl geçtise bak şimdi kucağında 🥰 Analı babalı büyüsün,
    Umarım çok çok mutlu olursun İnşaAllah bebişinle 🥰

Olivetti gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı bir evlat olsun 🙈

Olivetti Sevmek ne kelime onu görünce bile için ericek iyi ki doğurmuşum diceksin🤩😍

Panda iyi ki doğurmuşum 🙂 geçen cuma doğum yaptım canım. Kucağıma sağlıklı bir şekilde aldım bebeğimi. Alışmaya çalışıyoruz birbirimize 🙂

Olivetti canım bulgur maydonoz tahin helvası çiğ köfte kuymak çok güzel süt yapıyor yani bende öyle oldu

kedicikkk 1 haftadır 1 kilo tahin helvası yemişimdir gelen geçen ağzıma helva sokuşturuyor 🙂aslında sütüm var ama memeyi tutmuyor bebeğim o yüzden kesilecek diye korkuyorum

Olivetti kayısı kompostosu, bulgur ama bulgur yerken kimyon kat gaz yapar yoksa bebeğe, bol su, helva , dereotu aklıma gelenlere 😊 saglicakla büyüt bebeğini

Olivetti bide geçen gün diyetisyenden öğrendiğim tarifi size vereyim yapın bana etkisi oldu 😊 komposto tarifi : biraz kuru üzüm, biraz siyah üzüm, biraz incir, biraz kayisi, 1 tane çubuk tarçın, 1 tane orta boy ayva , 1 tane orta boy elma ve 1 tane armut bunları dilim dilim kesip uzerine suyu ekleyip kaynatıyorsun ister potasini ayır sadece suyunu iç ister hepsini blender yap iç günde 3 bardak içiyorum faydası olur inşallah sanada 😊

Olivetti hiç korma canım öyle düşünme gögsğnğn ucu küçükse tutmakda zorlanıyo ola bilir asla pes etme sğrekli emzir çok şükür ben yaşamadım öyle gögsümün uçu büyükdü ama sen bol bol emzir bide sakın bişeyler verirken biberonla verme memeyi tutmuyorsa çay kaşığı ile ver

Olivetti göğüs ucunuz kuçukse silikon goğüs uçlari alin eczaneden hem ucu büyütuyor hem bebek onunla daha rahat emiyor.ayni seyi yasadim cunku.bana cok iyi gelmisti.onunla emzirmeyi başarmistim.