Ezelinur Olivetti konu ile alakalı değil ama size yorum yapmak geldi içimden ☺️ Bebek haberini aldığınız zaman üzülmüştünüz bende çok üzülmüştüm o zaman öyle düşünmenize yani bebek için daha çok üzülmüştüm ama şuan da heyecanlıyım içim içime sığmıyor demeniz çok mutlu etti beni söylemek istedim 🌷 sağlıkla huzurla alın kucağınıza inşallah 🤲🏻 Bebek bakımı zor değil Allah kadınları annelik fıtratı üzerine yaratmış doğumdan sonra sanki size güncelleme geliyor gibi herşeyi biliyormuşcasına davranıyorsunuz😄 ama ilk zamanlar bir yardımcınız olursa daha rahat olursunuz tavsiyem ev işlerinde yardım alın ama bebeğin tüm bakımını siz yapın ki yardım eden kişi gittiği zaman bocalamayın. 👍🏻
Olivetti Ezelinur merhaba cevap vermek istedim 🙂 evet bebeğim olacağın duyduğum zaman cok cok cok üzülmüştüm o günler kabustu . Eskiler hatırlar ne yaşadığımı 🙂. Geçtiğimiz cuma kızımı kucağıma aldım. Sağlıklı bir şekilde doğdu. Şuan cok karışığım ama asla mutsuz değilim 🙂 dediğiniz gibi insana güncelleme geliyor, kuş gibi ben bunu nasıl tutacağım bir yeri kırılır diyordum vallahi öyle bir tutuyorum öyle bi alt değiştiriyorum ki herkes şaşırıyor ben dahil 🙂 yardımcı olanlarım var sürekli sen yat sen yat diyorlar ama ben hiç yatan bir insan olmadım umarım bugünleri aramam 🙂 sağol iyi geldi yazdıkların
Canemin_1 Olivetti canm sezaryen karnı illaki kalıyor ona dikkat et kendini iyi hisser etmez hemen korse tak ben 5 günde kocaman bi yazmayla karnımı sarıp üzerine korse takmıştım ve kırkım çıkana kadar öyle yaptım şuan o kadar güzel ki vücudum karnim sıfır
omremr Olivetti Allah anali babali buyutsun evlat bu dunyanin en guzel seyi hergun yeniden iyiki dedirtenimiz 🤱🤱💝💝
Esmerimmm Olivetti Güzel Allahım analı babalı sağlıcakla büyütsün ☺️Bundan sonra hayatınız çok değişecek benden söylemesi sabahları gözünüzü onla açıp onun size gülümsemesi dünyalara bedel olacak çok güzeller😍
Mouradi Olivetti Yaa birde post açmıştın, istenmeyen bebek diye bir şeydi tam hatırlamadım 😅 vakit nasıl geçtise bak şimdi kucağında 🥰 Analı babalı büyüsün, Umarım çok çok mutlu olursun İnşaAllah bebişinle 🥰
Olivetti Kumral188 Mouradi Esmerimmm lxmxa omremr İyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar . İkimizde cok sağlıklıyız herşey yolunda 🙂 azıcık sarılık oldu ama çok yükselmeden düşüşe geçti. Başka bir sıkıntı yok ☺️ Süt artırma deneyimlerinizi merak ediyorum yazarsanız görürüm 🙂
lxmxa Olivetti ayyy okadar oldumu yaa hamileyim dediğin zamanları hatırladım bi an 🥺 rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasil etsin haber ver bizede mutlaka nasıl geçti iyimiydi vs 🥰
Olivetti Panda iyi ki doğurmuşum 🙂 geçen cuma doğum yaptım canım. Kucağıma sağlıklı bir şekilde aldım bebeğimi. Alışmaya çalışıyoruz birbirimize 🙂
kedicikkk Olivetti canım bulgur maydonoz tahin helvası çiğ köfte kuymak çok güzel süt yapıyor yani bende öyle oldu
Ezelinur Olivetti dereotu, kuru incir, ceviz, hurma, hoşaf, bulgur çorbası veya pilavı, rezene çayı (bebeğinizi de rahatlatır), benim denediğim şeyler bunlar inşallah bol bol emer de büyür kuzucuk🤲🏻
Kumral188 Olivetti annem hep derdi süt içince anında süt olur diye ve bol su tüketmek önemli diye biliyorum
Sevinsevilin Olivetti Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı evlat olsun 🙏 günde 3 lt su ve bol bol yeşillik. Kesinlikle artırıyor. Helva gibi tatlı seyler yemeyin ekstra kilo oluyor ve süte etkisi olmuyor
Kahvelidondurma Olivetti kayısı kompostosu, bulgur ama bulgur yerken kimyon kat gaz yapar yoksa bebeğe, bol su, helva , dereotu aklıma gelenlere 😊 saglicakla büyüt bebeğini
Panda Olivetti Ayy çok sevindim canım bende seni bekliyordum bi haber verirsin diye. Kaç kilo doğdu?Emzire biliyomusun canım kendin nasılsın?Analı babalı sağlıkla büyüsün inşAllah.Her zaman bakıp gurur duyarsınız inşAllah🥰
Olivetti kedicikkk 1 haftadır 1 kilo tahin helvası yemişimdir gelen geçen ağzıma helva sokuşturuyor 🙂aslında sütüm var ama memeyi tutmuyor bebeğim o yüzden kesilecek diye korkuyorum
kedicikkk Olivetti hiç korma canım öyle düşünme gögsğnğn ucu küçükse tutmakda zorlanıyo ola bilir asla pes etme sğrekli emzir çok şükür ben yaşamadım öyle gögsümün uçu büyükdü ama sen bol bol emzir bide sakın bişeyler verirken biberonla verme memeyi tutmuyorsa çay kaşığı ile ver