21yasindabirkiz yani senin için ilerxe çok sorunlar yaratır çok sağlıksız. Eşimd gün nette araştırmış kadınlar arkadan hoşlanır mı? Lafım sana değil canım konu açılmışken aklıma geldi hak yolu varken b*k yolu neden? Arkadaş bu erkekleri anlmak zor😡

bir ay sonra

21yasindabirkiz anal da nasıl gebe kalınır ya ? Yaptıktan sonra degilde yapmadan önce biraz arastır😊eger sevgilinse kendini kullandırtma hem dini açıdan cennette yerin yok hemde saglık açısından yaşlanınca görürsün zararları. Seven insan bunu istemez . Kendini kullandırttıran kızlara cok üzülüyorum bence ailenizi düşünün 5 dkkalıı zevk ugruna öbür dünyanı mahvetmeye degmez. Eğer yapan eşinse oda nasıl bir koca helal yer varken neden haram yer? Allah ıslah etsin. Böyle tavsiye vermemin amacı aynı yaştayız .Her koyun kendi bacagından aslılır🎈 Kendimi senın yerine koydugum için yazmak istedim.

@21yasindabirkiz bebeğim o hatayı ben yaptim sen yapma, seni seven sana deger veren insan bunu yapmaz, insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz, kızlık zarından bile felaket aciyo , bi de günahı cabası, insanın eşine bile haramken sevgilinle asla asla olma

21yasindabirkiz ilk önce Selamin Aleyküm Kardeşim, evet Merak edip sormuş olabilirsin Seni yargilamak bana Düşmez, hepimiz insaniz Allah korusun ayni Hatalara bizde düşebiliriz. Kardeşim kabul etmek istemeyebilirsin fakat seni gerçekten seven biri seni Ateşe Atmaz, seni gerçekten seven biri sana Senin saçinin Teline Zarar gelmesinden korkar, Seni Gerçekten Seven seninle Zina Edip İlişkiye girip senin Sonsuz Olan Ahiretini Yakmaz, seni gerçekten seven Kendini de senide Ateşe Atmaz. Sen çok Kiymetlisin güzel kardeşim Yüce Allah her Kulunu çok özel yaratmiştir öyle ki tüm Dünya Toplansa Rabbimizin bize verdiği 1 tel saçi Veremezler. Sen çok Özel ve Kiymetlısın Seni Yargilamak Kinamak bana Düşmez Hepimiz İnsaniz Müslüman Kardeşini Üzmeden Uygun bir Dille Uyarmak Zorundadir Yargilamak değil! Senin İmtihan’in ve senin İmtihan’ina verdiğin cevaplar. Lütfen Kardeşim Kendine bu kötülğü yapma Hepimizin Nasibi vardir(Her Nasip Hayirli Olacak Diye birşey yoktur İmtihan’in da olabilir) sana sürekli Kardeşim diyorum fakat biliyor musun ben senden yaşça Küçüğüm 17 Yaşindayim. Sana kendi Hikayemi Anlatayim. Ben 13-14 Yaşında Sorgulamaya başladım İçimde bir Hüzün vardi sürekli Ağlamak İstiyorum, İçim Daraliyor neden Diyorum neden? Allah beni neden yaratti? Benım bu dünyadaki amacım ne? Arkadaşlarim vardi Aile ile de Çok iyi olmasada iyiydi, neden diyordum Herşey tam Ama Öyle bir Boşluk varki Nedenini bilmiyordum. Bir gün Sanki Nefes Alamiyordum, sonra birşey Oldu bir İslami YouTube Kanalı doğru yolu bulmama Vesile Oldu. Ben Küçükken hep Sevilmek İstedim Çok Yalnızlık çektim, hiç Aklımda Yoktu bana hiç kimse Yüce Allah’in beni Çok Sevdiğini Anlatmadi, Rabbim in Her Daim Bana Şah Damarimdan daha Yakin olduğunu Anlatmadi, Yüce Allah’in biz İnsanlar ve Cinleri Ona Kulluk edelim diye Yarattiğini bana Hiçkimse Anlatmadi. Rabbim bana Hidayet verdi, Bu Ahir Zamanda çok yanliş işler de yapabilirdim ama ben Bilmek istedim Rabbim beni Neden Yaratti? Merak Ettiklerimi Araştirdim, Nefsim Beni Bazen Çok Zorladi Şimdi değil Yarin, önce Bunu yapmayim sonra. Kardeşlerim Ertelemeyin bu Nefsiniz ve Şeytan’a Uymayin. Dün Öldü Bugün Can Çekişiyor, yarin Ne Olacak Belli değil. Ölüm var Ahiret Var, Zaman’im var deme Ölüm’ün ne zaman Geleceği Belli Olmaz. Yüce Allah yeni başlayanlarin yardimcisidir, Ben hiçbirşey Bilmiyordum fakat Rabbim Yardim etti. Herkez seni Terk eder sana sirt çevirir fakat Rabbimiz Seni terk Etmez sana Darilmaz yeterki Rabbime Dön. Tüm dünya Toplansa yüce Allah’in sana verdiği 1 Tel Saçi Veremezler, sen Çok Değerlisin. Karşina iyi ve Kötü İnsanlar çikacak, bu İnsanlarin karşina çikma Sebebi Herşeyin Tek Derman’in Yüce Allah’ta Olduğunu Anlaman için. Herkezi Razi Edemezsin, Sen Yüce Allah’in Rizasini Kazanmaya Bak! O Razi olsa Yeter! onun Rizasi da Anne, Babanin Rizasindan Geçer. Yüreğin Çok Kirilacak Çok Ağlayacaksin bazen, bende yaşadim ve yaşadim İçin Şükürler Olsun. Neden Biliyor musun? Her Yaşadiğim Hayal Kirikliği beni Rabbime Götürdü, kimse ben Anlamiyor dediğimde Tek Rabbim benimleydi. Geceleri Sessiz Sessiz Ağladiğimizda da Bizi Duyan Sadece Rabbimiz. Lütfen Kardeşim Bu Dünya bir İmtihandir, yüceAllah’tan Sana Doğru yolu göstermesi için Senin İman’ini Güçlendirmesi İçin Duâlar et, Ağlaya ağlaya Yüreğini Rabbine Aç İşlediğin Günahlara Tövbeler et. Rabbim beni Affetmez Deme! Rabbimizin Merhameti İşlediğimiz, Günahlardan çok daha büyüktür. İnşAllah bu yazdiklarim birkaç Kardeşim in de Doğru yolu bulmasina Vesile Olur. Oku Araştir Kardeşim, Bir Hatam Olduysa Özür Dilerim İyi günler Allaha Emanetiz. ❤️❤️