21yasindabirkiz yani senin için ilerxe çok sorunlar yaratır çok sağlıksız. Eşimd gün nette araştırmış kadınlar arkadan hoşlanır mı? Lafım sana değil canım konu açılmışken aklıma geldi hak yolu varken b*k yolu neden? Arkadaş bu erkekleri anlmak zor😡

bir ay sonra

21yasindabirkiz anal da nasıl gebe kalınır ya ? Yaptıktan sonra degilde yapmadan önce biraz arastır😊eger sevgilinse kendini kullandırtma hem dini açıdan cennette yerin yok hemde saglık açısından yaşlanınca görürsün zararları. Seven insan bunu istemez . Kendini kullandırttıran kızlara cok üzülüyorum bence ailenizi düşünün 5 dkkalıı zevk ugruna öbür dünyanı mahvetmeye degmez. Eğer yapan eşinse oda nasıl bir koca helal yer varken neden haram yer? Allah ıslah etsin. Böyle tavsiye vermemin amacı aynı yaştayız .Her koyun kendi bacagından aslılır🎈 Kendimi senın yerine koydugum için yazmak istedim.

@21yasindabirkiz bebeğim o hatayı ben yaptim sen yapma, seni seven sana deger veren insan bunu yapmaz, insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz, kızlık zarından bile felaket aciyo , bi de günahı cabası, insanın eşine bile haramken sevgilinle asla asla olma