Tosariktospa ne güzel söyledin 😊🥰
Çocukluktan Komik Anılar
Hanmefendi kesinlikle öyle bende 🤭
benbugsbunny ahahahahhahah bi ara çok meşhurdu o 😂😂
Tosariktospa ahahah 😂 bakma bende ne anılar varda işte hep rezil kepaze anılarım 😂
deleted77 annecim büyüyünce benimkileri beraber kullanırız diyo bide 😅
Hanmefendi malesefff 😂
benbugsbunny oldlar bilir dicem yaşım meydana çıkacak 😂😂😂
Tosariktospa ben çok kurnazmışım bana verilen bütün paraları o zaman kağıt paralar vardı 500 bin şimdiki 50 krş falan oluyor sanırım hayal meyal hatırlıyorum onları hep misafir odasındaki halının altına saklardım misafir odalarıda bayramdan bayrama açılır diye kimse bulamaz sanırdım meğer annem halıyı bi kaldır sen o zaman parası baya para çıkmış altından hala gülerek anlatır tabi ⅚ yaşında anca varım bide biri bana para verirse çorabımın içine saklarmışım eve gidene kadar annem sorduğunda hırsızın aklına orası gelmez dermişim 🤣 rahmetli dedemi iyi soyardım ama dede bak masaj yapıyım şu kadar ver sana şunu getiriyim şu kadar ver diye diye halada öyle inanılmaz tutumlu ve birikimliyimdir 🌸
Tosariktospa bende oturmaya gelen misafirler kalktıktan sonra oturdukları yerleri koklarmışım gotleri nasıl kokuyor diye 🤣🤣🤣
Tosariktospa küçükken misafirliğe felan gittiğimiz zaman annemin hiç tuvalete gitmediğini fark etmiştim😅😅😅 uzun bir süre neden gitmediğini araştırırken en son annemin çantasında ped gördüm kesin bu da büyüklerin bezi misafirlikte buna çişini yapıyorlar dedim 😅😅😅😅😅😅 o günde denk gelecek ya misafirliğe gidiyoruz dediler 😒 hemen pedin birini kaçırdım güzelce iç çamasırına koydum heyecanla çişimin gelmesini bekliyorum 😂😂😅🤣😅😅😂😅😅en sonunda büyük bir hüsranla paçalarıma aşağı akan çişimi tutmaya çalışırken bir yanda da bağıra bağıra anne ben senin bezinden aldım niye böyle oldu diye ağlamıştım 😂🤣🤣🤣
Tosariktospa anasınıfına giderken sınıfta Koray diye bir çocuk vardı . Birbirimize aşıktık 6 yaşında nasıl aşık olunuyorsa 😂😂😂 sürekli öpüşürdük 🤨 bildiğiniz öpüşürdük. Her tenhada . Artık işi ilerlettik sınıfta herkesin önünde başladık 😂 sonra iyice cozuttuk öğretmenin gözü önünde gittim çocuğu dudağından bi öptüm . Kadın hemen velileri okula çağırdı . Anlattılar işte şöyle ayıp böyle ayıp ama biz hiç vazgeçmedik öpüşmekten 😂😂😂 o zamandan belliymişim 😂😂😂 şimdi en yakın arkadaşlarımdan birisi aklımıza geldikçe gülüyoruz 😅
benbugsbunny qyy gercekten yere yatıp güldüm 😂😂😂
Hanmefendi hahaha ablamda berberligini konusturup benim saclarimi kesmisti yeni makasla sonra bi ton sopa cektim guzel olmayinca benden buyuktu ama ben onu doverdim zavallim benden neler cekti yazik simdi aklima geliyo ne kotu kardesmisim diyorm hic gecinmezdik ama onsuz asla yapamazdim oda bensiz yapamazdi 😁😁😁😂😂😂
benbugsbunny hahahahahahahha manyak kari valla coxuk uyutuyom gulunce kalkti
Tosariktospa benim cok var ya en cok aklımıza gelen anneannemin tavukları inekleri vardı bende o tavukları dedemlerden calıp bakkala gidiyodum ordaki kadına yumurta verip istedigimi alıyodum o da bunlar ne cabuk bitiyo nereye gidiyo diyodu hep yada yaptığı yoğurtları satıyoduk kuzenimle koyden arkadaslarımızın annelerine. Birde biraz meraklıydık biz köyde kuzenimle arkadaslar geldi baktık bi dügünden bahsediyolar anam ne merak ettik aksam nenelerimizin eteklerine yapışıyoruz yok biz o dügün sahibiyle kavgalıyız diye gitmiyorlardı neyse bu bize dert oldu bu kuzenimin bir de erkek kardesi vardı o kücük olduğu için ikna ettik seni ittiricez tuvalet camından git izle bize gel anlat kim ne giymiş ne etmiş diye dedik neyse biz sandalyelerle ittiriyorız cocugun kıcından kafası dışarda anam kıcı bi türlü cıkmadı o camdan bide cocuk tonton hangi akla hizmet neyse baktık bu dediki cişim geliyo oglum ne çişi tut burda düğün diyoruz fln cocuk yani sonucta tutamıyo sıkıstı ay o nasıl seyse 🍑 ne ileri ne geri gidiyo ben kuzenime sen tutmaya devam et biseyler bakıcam çıkarmak için dedim gittim baktım bagırıyolar bi gittim ay bu kızın kafasına bir işemiş susturmaya çalışıyorum yok onlar yüzünden yakalandık birde orucu dilegi elle tutuluyor sanıyodum birde sey var kuzenimle orucu öğrendik tutmaya çalışıyoruz iki kişiyiz oglene kadar tuttuk nenem dua okusun birbirine baglasın birgün olsun diyoduk benim cok ya anlatsam bitmez😂
Hanmefendi benimkiler daha 24 aylık az daha büyümeleri gerek 🤗