papatyaaaa biZde gorucu usulu oldu ama simdi bir birimizi cok seviyoruz ne zaman konuyu acacak diye merak ediyorum

Balaca benim eşim çok konuşmazdı.
    Ben pek cevap vermezdim çünkü 🤣Nadir açılmıştır konu o sohbetlerde de incik cincik konusmusuzdur ama. Sonraları aştık, konuşmaya başladık. Konuşmak istiyosan minik minik yem at bakalım 😊

Balaca hayır canım her erkek konuşmuyor mesela benim esim nişanlılık boyunca bi kere bile konuyu açmadı artık düğünümüze çok az kalmıştı arkadaşımın zoruyla ben ilk adımı attim işte nasıl geçicek o gece acaba biraz korkuyorum falan Dedim oda gelir geçer bi şekilde merak etme dedi 😂😂
      Öle yani bi kere bile konuşmadık halada konuşmayız sadece imalarda bulunuruz ben bi kere prezervatif dedim diye bana niye pis pis konuşuyosun dedi sen düşün

Birkoalaannesi biZde de sizin gibi yani😂hic acmaz o konuyu diye dusunuyorum 🤷🏻‍♀️

Balaca istediğin soruyu özelden yaza bilirsin bana:) biz nişanlılık dönemine kadar açmazdik o konuyu konuşmazdik hiç en fazlada sarıldık sevgililik döneminde) ama nişanlandikdan sonra herşey değişti) biz hiç utanmadik çekinmedik bir birimizden) bir birimizin herşeyini biliyoruz) çok seviyoruz) çok istekliyiz))Dayanamıyoruz bir birimizden ayri) evlenmeyi iple çekiyoruz:) ilk birliktelik ise abartildiği kadar zor değil, ama kasmadan dolayi zor ola bilir) ben çok rahatdim ve çok istekliydim partnerimden dolayi)) ilk iki kez de canım yandi biraz, kanamam da çok az oldu ama sonra geçiyor) bana çok zor diyolardi arkadaşlarim ama hiç öyle düşünmedim ben, sevdiğin insanla olduktan sonra..:)Yani kendini ona birak , rahat ve istekli ol, utanma:) ayni zamanda nişanlında öyle olmalı ve anlayişli olmali:) 😘❤️

Balaca bəzi abartmalara görə deyillər cətindi. Məndə nişanliyam eyni səninkimi cox gorxuram sənən yaşcada balacayam ama birda kizlar cokk saolsunlar cok gözel başa saldilar gorxulacag hecnə yoxdu dedilər belə duşunəndə də agri olsun 5 dk sira agri olmur onan ölən olmuyub indiyə gədər yəyginki bizdə olməriy. Ama bəzən agila cox pis suallar gəlir məndə gəlir gan məsləsi ay gan gələcəymi gəlmiyəcəymi deyə bu tək bizdə deyil belə post cox acılib hamida eyni vəziyyətdi. Gaıdiki tg hagda danişmaga bizdə danişmirg arada movzusu acılib yenə baglanib, ama bəziləri varki danişirg deyilər hətda nə olacag necə olacag hamısını😁😁

Balaca benim zor geçti bir hafta boyunca denedik olmadı sonra 2 ay kadar sürdü olmaması baktık olmuyor doktora gittik ameliyat olarak kesildi kızlık zarım çok etliydi benim için doğumdan daha zordu

Balaca hayır öyle deme ilişki nasıl başlarsa öyle devam ediyor . İlerde evliliğinizde de rahat olmak istiyorsan kendi ve nişanlını şimdi den hazırla . Bir ömür aynı evde yaşayacağın adamın tercihlerini bilmiyorsun , neyden hoşlandığını , neyi sevmediğini de bilmiyorsun 😕 Cinseliliğin evlilikte ki rolünü büyük , bak burda kaç tane post açıldı problemli cinsel hayat , evlendim hala utanıyorum , hiç zevk almıyorum vs bir sürü görüyorsun . Sen onun isteklerimi karşılayabilecek misin veya oda aynı şekilde senin isteklerini , cinsel tercihler de uyumlu musunuz bunları konuşman gerekiyor ki ileri de problemler yaşamayasın 😊

Balaca Qıza qorxulu bişey yoxdu düzü birinci həyəcanlanırsan amma sən həyəcanlanma birdəki ağrıtmamağı üçün türkün məsəli quru quru salmasın yaşdasın😄

Balaca Bəlkə o utanır birinci danışmağa.Əvvəl sən adım at oda elə danışacağ

Anjeli96 yaaa cook tesekkur ederim gercekten beni cokk rahatlatdin 😍😍😍❤️❤️❤️

Dilarra yaa cok kotu olmus gercekten 😢😢InwAllah oyle bir sey basima gelmez 🥶

deleted_4033 simdi Ben nasil durduk yere o kunuyu aciyim 😂😂diyicek buda manyak cikdi . Kendisi acsin bi zahmet😂

Panda neter acim sohbeti de gorum hele fikir ver birazcik😂

Balaca Bilirsən necə elə əgər görüşürsünüzsə biraz yaxın məsafəli ol gözləmədiyi anda əlindən tut arada kaçamak yap öpücük kondur😄Sonra telefonda yavaş yavaş ilk geceden danışmağa başla məsələn denən nədənsə həyəcanlanıram ilk gecəni fikirləşəndə belə de yeri gələndə açığ danış özü başa düşəcək və qarşılığ verəcək🤪