bisadekahve evet boşanıp yeni evliliğe cesaret olmadığı için gizliden bu haltları yiyor. Gerçi konuştuğu adam evlilik içinmi konuşuyor sanki. Bizden ne istiyor onu anlamadım,istemediğin kocanla yaşamaya devam et sevgilinle de boşluğunu doldurmu diyelim.

Ne kadar basitsin ya bide utanmadan bunu dile getirebiliyorsun senin bu yaptığın ahlaksızlık umarım o adam bian önce senden kurtulur yazık adama senin gibi bir kadınla hala evli kaldığı için

Iyi halt ediyorsun. Herkes bunun arkasına sığınsın ilgi yok desin her halti yesin sonra da yargılamayın desin. Evet cinsellik vs. Bunlar evliliğin temel taşı ama seviyorsan sayıyorsan orana sahip çıkmayı bilir kocan için elinden geleni yaparsın. Sen evli bir kadına yazan bi adam için herşeyi yapıp kocanı boşvermişsin. Yaşadığını yaşamadan ölmezsin unutma. Sen kocanı değil kendini aldatıyorsun kandırıyorsun.

CaresizBayan_8 bir gün o çok mükemmel sandığın kişiye ben evimde mutluyum bu işi bitirelim dediğinde eşine her şeyi mesajlarınızı konuşmalarınızı gösterirse?? Hem eşinizi kaybedersiniz hemde iş işten geçmiş olur ama siz rezil olduğunuz kalırsınız. Hem evli bi kadınla konuşan adam ne kadar erdemli olabilir ki. Seninle evlense yine başkalarıyla konuşacak. Hatta sende başkasıyla evlensen yine başkalarıyla konuşacaksın. İhanet beyinde başlar sizinki başlamış ve evliliğiniz çoktan bitmiş. Boşuna o evdesiniz. Size değil ama eşiniz adına üzüldüm

CaresizBayan_8 yargılamakta hakkım her türlü yorumu yapmakta hakkım. Yaptığın şeyi yadırgamayın lütfen diyip acıtasyona bağlayarak masumlaştırmaya çalışma suçlusun hatalısın sadakatsiz bir kadınsın umarım çocuğun yoktur ah hele bide anneysen yazık o evlada senin gibi bir annesi var iktidarsıZlıgın bile çaresi var ne yapabilirim bu sorunu çözmek için diye düşündün mü hiç çözüm odaklı oldun mu sanmıyorum Burda da okuyoruz istek arttırıcı çikolatası vs her şey ama yok aldatmak daha onurlu bir hareket demi ay nasıl sinirlendim git boşan ondan sonra ne halt yersen ye senin gibi hemcinslerimi allah ıslah etsin büyük utanç kaynağısınız seni doğurup büyütün anne içinde toplum için de büyük utanç kaynağısın

CaresizBayan_8 inşallah eşini daha fazla ayakta uyutmadan yakalanırsın eşin seni boşar diğer ahlaksız şerefi bozuk adam da seni ortada bırakır amiiiinnn

Asyanese arka arkaya yazdığın yorumlardan belli oluyor sinirlendiğin sanki o yetmedi bunu da söyleyim demiş gibi olmuşsun 🤭

Asyanese valla söyleyecek çok şey var ama söylesek anlayacakmı o tartışılır. Allah şeytana uydurmasın nefsimizi terbiye efecek irade versin herkese

CaresizBayan_8 eşinle mutlu desen bolan sonra kimle konuşursan konuş
      Bu yaptığın çok yanlış eşine bunu yaşatmaya halkın yok

CaresizBayan_8 eger esinle mutlu degilsen bosanırsin sonrasinda istedigini yaparsin. Ama evliyken bunu yapmanın.bence kabul edilir hicbir yani yok.

CaresizBayan_8 kocan seni aldatsa burda veryansın ederdin demi Ahlak yoksunu benim kocamda akşamları elinde tlfn var napim bende mi aldatayım şimdi ya bu savunma değil ben onun soyadını taşıyorsam eger ki bunu asla yapmam boşan madem niye evli duruyorsun o adamcağızla üzüldüm eşine daha neler söylemek isterdim de neyse ya sen yolunj seçmişsin zaten

CaresizBayan_8 ne pislik insansın be yaptığın namussuzluğu adama yüklüyorsun birde çok şikayetçiysen gider boşanırsın

Çok merak ettim bu yaptığınız ihaneti buraya yazarken buradaki bayanlardan alkış mı bekliyordunuz ihanetin de adı ilgisizlik sevgisizlik olmuş sen yakında eşim evde yokken yatağında alırsın o adamı bu da aşk mı oluyor anlam veremiyorum birazcık sadakat ya bide bunu marifet miş gibi anlatmanız gercekten midemi bulandırdınız