N
Nur18181

• 30 Ara 2018 tarihinde katıldı
  • Çatlatma iğnesi tartışmasında
  • Çatlatma iğnesi tartışmasında
  • Çok zayıfım tartışmasında

Nur18181 çokta zayıf değilsin bence 9 ay önce doğum yaptım doğumundan sonraki 20. Günde 44 kiloya döndüm yani doğum yapmış bir kadından 2 kilo eksiksin 🤷‍♀️

• Çok zayıfım tartışmasında

Nur18181 bende cok zayiftim canim 44 kiloydum doktora gittim ilaclar verdi fayda etmedi cok zorladim kendimi yemeye en sonunda 50 kiloya ciktim simdi hamileyim ve 54 kiloyum☺️Kendini cok zorlamalisin herseyden ye zorlaya zorlaya migden büyüyecek ve zamanla kendiliginden cok yemeye baslarsin

• Merhaba tartışmasında

Esra32 çok canım hamıle degılım su anda ıkı hamılelık gecırdım ben 10 haftalıkken kalplerı durdu cnm sımdıde hamıle kalamıyorum

• Hamilelik tartışmasında

Nur18181 guzelimiz sabirsizlaniyo ☺️ Bazi kadinlarda erken gostere biliyo test ama testden once istiyosan oyrenmeyi kan testi yapilir reglinev3-4gun kalsa bile gosterir

Nur18181 reglden sonra belli oluyo 100/90 bence.reglindem gecmesi lazim.bazi kadinlarda reglden bi iki gun once cok solgun gostere biliyo

• Kızlar bakar mısınız tartışmasında

Deryasss hayır tanımıyorum canım ama internete pr dr altay gezer yazarsan yorumları görürsün.Senin asla çocuğun olmaz denen insanlar bile çareyi onda bulmuş.Bana da 20. Haftamda suyun az deyip çocuk sakat doğarsa mesuliyet kabul etmeyiz diye kağıt imzalatmaya kalkıştılar.Ne streslere girdim.Sonra Altay Hocayı bulduk.Suyun gayet iyi çocuğun da sen de turp gibisin dedi.Hiç sorunsuz hamilelik geçirdim.Nur topu ay parçası gibi kızım var şu an 1,5 yaşında

Kizlar benim 2 bebegimin 10 haftalikken kalbi durdu ve aldilar yavrularimi benim gibi olupta saglikli Dogum yapan varmi acaba ve eger varsa nasil tedavi uygulandi

• Yardım edin???? tartışmasında

MiracinAnnesi bende yapmısdım 10 gün bendede akıntı olmadı on gün sonra yola gideceğim için birakdım hemen adetim basladı daha sonra doktora gittim tsh yüksek cıkdı ilaç kullandım 50 gün simdi hamileyim çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin aylardır bende cok stres olmusdum çok dualar ettim 🤲🏻

• Yardım edin???? tartışmasında

Nur18181 sogan kurunu 15 gun sabah aksam kullanmalisin hem adetini duzenler hemde adet soker bekle bakalim bi bir Ay felan adet ile kistlerde kaybolur.. Allah tez zamanda hamile kalmayi nasip etsin insallah 🙏🏼

• Test tartışmasında