Nur18181 incir ve havuç kürünü dene canm sen
NNur18181
- 30 Ara 2018 tarihinde katıldı
- Çatlatma iğnesi tartışmasında
- Çatlatma iğnesi tartışmasında
Nur18181 ya canım yumurtan maşallah çok güzel olusurmuş benim bir tane tek oluyor
- Çok zayıfım tartışmasında
- Çok zayıfım tartışmasında
- Merhaba tartışmasında
- Hamilelik tartışmasında
- Kızlar bakar mısınız tartışmasında
Nur18181 saglikla kucaginiza alin insallah😘
Deryasss hayır tanımıyorum canım ama internete pr dr altay gezer yazarsan yorumları görürsün.Senin asla çocuğun olmaz denen insanlar bile çareyi onda bulmuş.Bana da 20. Haftamda suyun az deyip çocuk sakat doğarsa mesuliyet kabul etmeyiz diye kağıt imzalatmaya kalkıştılar.Ne streslere girdim.Sonra Altay Hocayı bulduk.Suyun gayet iyi çocuğun da sen de turp gibisin dedi.Hiç sorunsuz hamilelik geçirdim.Nur topu ay parçası gibi kızım var şu an 1,5 yaşında
Kizlar benim 2 bebegimin 10 haftalikken kalbi durdu ve aldilar yavrularimi benim gibi olupta saglikli Dogum yapan varmi acaba ve eger varsa nasil tedavi uygulandi
- Yardım edin???? tartışmasında
MiracinAnnesi bende yapmısdım 10 gün bendede akıntı olmadı on gün sonra yola gideceğim için birakdım hemen adetim basladı daha sonra doktora gittim tsh yüksek cıkdı ilaç kullandım 50 gün simdi hamileyim çok şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin aylardır bende cok stres olmusdum çok dualar ettim 🤲🏻
- Yardım edin???? tartışmasında
Nur18181 sogan kurunu 15 gun sabah aksam kullanmalisin hem adetini duzenler hemde adet soker bekle bakalim bi bir Ay felan adet ile kistlerde kaybolur.. Allah tez zamanda hamile kalmayi nasip etsin insallah 🙏🏼
- Test tartışmasında