[upl-image-preview url=//i.imgur.com/zTbUyFV.jpeg]
NNur3211
- 12 Oca 2022
- 9 Ağu 2021 tarihinde katıldı
- Yorumlar mısınız ?😊 tartışmasında
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/UyFYdNK.jpeg]
[upl-image-preview url=//i.imgur.com/KaO6LBW.jpeg]
- Pozisyon tartışmasında
- Düzenlendi
MarieLaforet mantıklı olabilir ☺️
- 2 gun once test tartışmasında
- 2 gun once test tartışmasında
kizlar merhaba nasilsiniz?🌸
bu gun test yapdim reglime 2 gun var ama tek cizgi cikti.
yaptigim test cubuk testlerdendi kaynanam almis yenilerinden haberi yok, hem 2 gun once yaptim hemde erken sonuc veren testlerden degil luften yardimci olurmusunuz sizce dogrumu gosteriyor - Ovülasyon Testi tartışmasında
- Ovülasyon Testi tartışmasında
- varmısınız diyete 🥒🍋🥬🥦 tartışmasında
Survivor12 bencede kuralım eger diyet konusunda istikrarlı olab varsa cook iyi olur
Nur3211 evet arkadasm hıcbsey yapmadan sadexe tarcınlı su ıcerek 4 kılo verdı valla bide kalıcı oluyor
Nur3211 cok iyi olur ama yasakmışş :(
- Hormon testi tartışmasında
Nur3211 şikayetleriniz neydi acaba.
Nur3211 toz tarcını midem almıyo ya onu cogu yapıyorda bende cubuk tarcını ılık suya koyup ıcıyorum :)
Nur3211 ileri derecede pcos var.Su siralar kilo aldiniz mi? Ya da tuylenme vs oldu mu?
mesela ben kollarımdan ve göbeğimden sıkayetcıyım.. kol bolgesını hangi hareket inceltir , göbegı hangi besin eritir , hangi besin yağ yakar arastırıp bırbırmıze yardımcı olalım:)
- Astral seyahat tartışmasında
Hemen indirdim perideyi en son ne oldu olaylar da okuyamadım en son dilayy nurayazi ziyaret edecekti
- Polikistikover tartışmasında
Meyzi90 canim seni cok iyi anliyorum canim kafaya takmamak da mumkun degil insan takmicam desede takiyor ama lutfen Allahtan hayirlisini sagliklisini iste bende cok istedim sonrada oldu esimlede aramla sorunlar oldugu donem ogrendim hamile oldugumu hatta bosanma asamasindaydim ogrendigimde adetim gecikmisti ama ben ihtimal bile vermiyodum cunku olmuyodu zaten ama en beklenmedik anda oldu. Fakat bebegimin bircok saglik problemi var 4 ay 20 gunluk oldu 4 ay 11 gundur hastanede kaliyoruz cok zor gunler geciriyorum Allahim saglikli sihhatli versin evlatlarimizi sanada en kisa zamanda nasip etsin saglicakla
- Rahim filmiiiii tartışmasında
Nur3211 inşallah sıkıntı olmaz