Astral seyahat
@Dilaylaa arapça bilmediğim için tutamadım yani sadece arapça harfler vardı ve ben onu okuyordum o an bile şokundaydım nasıl yapıyorum diye bilincim açıktı ama ağlıyordum bağıra bağıra zorla okuttukları için,sonra tabi hocaya gittik musallat olduğunu söylediler her gün tanımadığım insanların tabut içindeki ölü hallerini görmeye başladım artık uyumak istemez hale gelmiştim bir kaç hocadan sonra kesildi bu durum
3children1mom cansu93 bnde bildin mi 😂
hayatbuiste valla sormak lazım ama görebiliyosun bence çünkü dilay demisti hiç görmediğim bir eve gittim fln
@Dilaylaa şimdilerde ise sadece uyku içinde ayda bir ve ya 2 kez görüyorum ama bir şey yapmıyorlar ama varlıkları çok rahatsız ediyor uyku içinde (rüya asla değil)duaları okuma ya başlıyorum onlar gidene kadar sonra sabah oluyor uyanıyorum normal bir gün gibi
Gittibimilyarlikmobilya 😅😅😅😅sen serdar ortacin fotografi i koysaydin tanirdim😅😅😅
3children1mom yurt disinda turk bulmus gibi mesudum😂😂
Emineyilmaz neden acaba
Ya herkes birbirini tanıyo mu ben kendimi neden yetim gb hissettim 🥲
3children1mom pembeninkurku😂😂😂
Boklu
Hahahhshs ya sen unutmadin mi onu
Hic aklima gelmedi bak gelse onu yapardim 😂😂
elzemmomy Ben astral seyahat yapsam da rüyamı çoğu zaman kontrol edemem . Astral boyutta kontorl bende olduğu için güçlü sayarım kendimi . Ama rüyalarıma benimde farklı varlıklar girer çoğu zaman sanırım beni korkutmaya çalışıyorrlar :) sadece birkaç kez denk geldim ama onda bile rüyalarımda rahat bırakmadılar.
Önemli olan korkmamak .
Dilaylaa canım benden nasıl enerji alabiliyorsun? Yada bunu yapabiliyor musun? Yorgunluğumu gideriversen hamileyim 😂yada evimde ki enerjiyi görebilir misin?
Emelim Uzaylı değil de. Çoğu teoriye göre dünyada farklı farklı boyutlar var . Farklı alemler gibi . Astral boyutta üç harfli dedikleriniz yani benim varlık dediğim şeyler ile karsilasma çok sık olabilir. Aslında onunda orada bulunmaması gerekir benimde bulunmamam gerekir .
Onlarda astral boyuta farklı bır boyuttan geçiyorlar bana göre. Astral boyut hafif puslu boğuk bir boyuttur ama yine bildiğimiz dünyadır . Ama onların daha karanlık bir boyuttan geçtiğini düşünüyorum bende .
Örneğin astral boyuttaki astral bedeni benim köpeklerim hissediyor. Enerjisi farklı olan insanlar vardır mesela . Onlarda hissedebilir .
Görür görmez dersin ki ya ne kadar pozitif biri yada aaa ne kadar kotu birine benziyor dersiniz o enerji size kadar gelir .