Eşimle ilk kez bu kadar küstük
Yaren56 evet normalde arkadaşlarıyla hep görüşür ortak arkadaşlarımız zaten bazen birlikte buluşuruz bazen onlar erkek erkeğe buluşur hatta bazen o kızımla ilgilenir ben arkadaşlarımla kahve içmeye giderim normalde böyle bir sorunumuz yok. Bu sebepten yaptığını düşünmüyorum yani. Başka bir sorun barsa bile bu şekilde yansıtmamalı bana ya da dört gün boyunca bu kadwr uzatmamalı ya
Mirinda
Üzüm çekirdeğini doldurmayacak sebepten küsmüş olması gayet saçma 🙄
Ama, anlattığına göre sanki eşin başka bir şeye küsmüş. Hani son damla olur ya öyle olmuş gibi…
Bu konuda eşin haksız çünkü 🤷🏻♀️
Birde kimseye anlatmayın asla kavganızı, küslüğünüzü zaman gelir ki önüne “köpek leşi” gibi serileverir..
Sadece tavsiye 🖐🏻😊
Mirinda malesef bizi robot sanıyorlar sankı biz isteriz dusmesını basına bıseu gelmesını ama bazen oluyor işte
3children1mom haklısın ama çok dolduğum için bir anda içimi boşaltmak istedim. Açıkcası bana da başka sorunlar var gibi geliyor ama bu şekilde çözemeyiz ki sadece birbirimizden uzaklaşıyoruz böyle. E bende müneccim değilim ya anlatmazsa nerden bilicem sorunu bana o kadar laf söylemesinin üstüne nasıl gidip konuşayım ki değil mi?
Mirinda
Ona yetene kadar 💁🏽♀️
Zaten sizden özür bekliyormuş, bir konuşmayı deneyin isterseniz.
bitterdelisi24 ya çocuğumu benden fazla düşünen olabilir mi? Bile isteye yapar mıyım? Zaten kızım düştü ama benim canım kat kat fazla yandı ama verdiği tepkiler bilerek yapsam bu kadar olmaz ya
Mirinda
Ah keşke bırakabilsek yazdığımız gibi, bende eşimle problemli bir süreçten geçiyorum ve gamsızlığı beni çıldırtıyor.
Vallahi değmeyecek adamlar için heba ediyoruz kendimizi.
Mirinda anlıyorum canım benım esımde öyle bıyerınde bısey gorsun hemen suclamaya kalkıuo dıkkt etmednmı dıyo halbukı gözümün onunden ayırmıyorumm
- Düzenlendi
Mirinda aşırı haksız eşin canım. Hsngimizin başına gelmiyor allasen ? Bu kadar tepki anlamsız düşe kalka büyüyecekler ben olsam barışma adımı atmam inadına çok mutlu gibi davranırım hatta al bu akşam çocuğunu çık dışarı haber vermeden geç bi saatte dön merak etsin
Mirinda erkekler malesef abartıyor bazen sende biraz daha dikkatli olursun
KirmiziOjeli aynı şeyi yapıyorum canım her akşam dışarıya çıkıyorum hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum. Özür dilemem gereken alttan almam gereken hiçbir şey yok. İstediği kadar uzatabilir kendi haline bıraktım
Mirinda aynen öyle o yokmuş gibi davran boşver elbet pes edecek
Mirinda çok saçma bi konu tabikide dikkatli olmanz lazım ama bu ikinizin yapcagı bişey erkekler genlde böle
- Düzenlendi
Mirinda Postun hepsini okudum. Evet yaptığım kötü bir şey haklı dediğiniz yere kadar sakindim.
Objektif bakalım mı birde olaya? Bu postu benim yazdığımı düşünün. Okurken ne düşünürdünüz? Cevap burada saklı!
Hee bana kalırsa eşiniz aşırı haksız. Bile isteye yapılan bir şey yok. Bunlar olabilecek şeyler. Ne kadar ilgili olursa olsun bir bebeği annesinden çok kimse düşünemez. Fazla abartmış. Üzülmüş olması ağzını bozup size bunları yaşatmasını haklı göstermez.
Gidip özür dilemeyin, hele sizin anneliğinize dil uzatan birine asla! Bırakın kuyruğu kıstırıp özür dilemeye gelecek yoksayın 🌸
Bisaniye zaten haklı dediğim şey mevzuda haklı olması değil. Kızım düştüğünde o da korktu düşünüyorum eşim düşürseydi ben de çok korkardım, korkunun verdiği anlık bir sinir yaşardım ama bu şekilde tepki vermezdim. Yaptığı tavıra, konuşma tarzına asla haklı demiyorum hiç değil çünkü. Yaptığım kötü bir şey dediğim de bebeğimin düşmesi kötü zaten kendime kızdım daha dikkatli olabilirdim, bile isteye kimse yapmaz zaten kızımı benden daha çok kimse düşünemez kimse sevemez. gidip özür dileyeceğim bir durum yok o da bunu anlayana kadar bekleyeceğim.