• Muhabbet
  • Eşimle ilk kez bu kadar küstük

Mirinda
Ona yetene kadar 💁🏽‍♀️
Zaten sizden özür bekliyormuş, bir konuşmayı deneyin isterseniz.

bitterdelisi24 ya çocuğumu benden fazla düşünen olabilir mi? Bile isteye yapar mıyım? Zaten kızım düştü ama benim canım kat kat fazla yandı ama verdiği tepkiler bilerek yapsam bu kadar olmaz ya

Dertliana hiç konuşmak istemiyorum o anlayı gelsin istiyorum ama inatçıdır biliyorum uzatır yani. Bıraktım bende keyfi bilir

Mirinda
        Ah keşke bırakabilsek yazdığımız gibi, bende eşimle problemli bir süreçten geçiyorum ve gamsızlığı beni çıldırtıyor.
        Vallahi değmeyecek adamlar için heba ediyoruz kendimizi.

Gamze88 anladım canım bence sessiz kalma konuş derdinin amacının ne olduğunu sor gerekirse tartış ama sessiz kalınması daha kötü bence

Mirinda anlıyorum canım benım esımde öyle bıyerınde bısey gorsun hemen suclamaya kalkıuo dıkkt etmednmı dıyo halbukı gözümün onunden ayırmıyorumm

Mirinda valla ha gı anne düşürmedi ki bnde bı sefer aldım ve düştü. Asla almam daha. Eşimde kızmadi yani baya abartmiş eşin

Mirinda aşırı haksız eşin canım. Hsngimizin başına gelmiyor allasen ? Bu kadar tepki anlamsız düşe kalka büyüyecekler ben olsam barışma adımı atmam inadına çok mutlu gibi davranırım hatta al bu akşam çocuğunu çık dışarı haber vermeden geç bi saatte dön merak etsin

KirmiziOjeli aynı şeyi yapıyorum canım her akşam dışarıya çıkıyorum hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorum. Özür dilemem gereken alttan almam gereken hiçbir şey yok. İstediği kadar uzatabilir kendi haline bıraktım

Mirinda çok saçma bi konu tabikide dikkatli olmanz lazım ama bu ikinizin yapcagı bişey erkekler genlde böle

Mirinda Postun hepsini okudum. Evet yaptığım kötü bir şey haklı dediğiniz yere kadar sakindim.
            Objektif bakalım mı birde olaya? Bu postu benim yazdığımı düşünün. Okurken ne düşünürdünüz? Cevap burada saklı!

Hee bana kalırsa eşiniz aşırı haksız. Bile isteye yapılan bir şey yok. Bunlar olabilecek şeyler. Ne kadar ilgili olursa olsun bir bebeği annesinden çok kimse düşünemez. Fazla abartmış. Üzülmüş olması ağzını bozup size bunları yaşatmasını haklı göstermez.

Gidip özür dilemeyin, hele sizin anneliğinize dil uzatan birine asla! Bırakın kuyruğu kıstırıp özür dilemeye gelecek yoksayın 🌸

Bisaniye zaten haklı dediğim şey mevzuda haklı olması değil. Kızım düştüğünde o da korktu düşünüyorum eşim düşürseydi ben de çok korkardım, korkunun verdiği anlık bir sinir yaşardım ama bu şekilde tepki vermezdim. Yaptığı tavıra, konuşma tarzına asla haklı demiyorum hiç değil çünkü. Yaptığım kötü bir şey dediğim de bebeğimin düşmesi kötü zaten kendime kızdım daha dikkatli olabilirdim, bile isteye kimse yapmaz zaten kızımı benden daha çok kimse düşünemez kimse sevemez. gidip özür dileyeceğim bir durum yok o da bunu anlayana kadar bekleyeceğim.

Mirinda
              Çok haklısın kuzum..
              Ata erkil dediğimiz saçma bir sıfatı hala taşıyor malesef bazı kısım erkekler. 🤦🏻‍♀️
              Senden bekliyor ilk adımı demek ki,
              Ama evlilik de bir tarafın ateş, bir tarafın su olduğu yerde huzursuzluk olmaz.
              Özür maiyetinde olmasada gidip neden bu kadar yükselmiş onu sorabilirsin mesela.☺️
              Laf lafı açar barışırsınız belki..
              Malûm araya soğukluğu şeytan sokuyor
              inşallah düzelir aranız ❤

Mirinda sana kozdigi zamn bebegi ile ilgilenmeyen bir adamdan ozur dileme . Sen annesin evet ama sen yorgunken esin de ilgilenebilirdi. Tum sorumlulugu sana atmasi hic gos degil ben asla ozur dilemem

Mirinda benimkide kackere dustu her dususunde ben panik atak gecırdıgımden paldır kuldur hastaneye gıderdık yol boyunca hep kendıme kızar gerizekalıyım ben bi anne olmayı beceremıyom diye kendime söylenmekten eşimin bana kızmasına fırsat veremezdım o hep beni teselli ederdı bi kac kezde esım ilgilenırken cocuk dusmustu baya sınırlenmiştim söylenmiştim ama hiç uzatmadım esininse bukadar uzatması sacma

Mirinda çok abartmış ya bu kadar da olmaz ki insanlık hali yani sonucta benim oğlum da bı kere düştü yataktan kızmak ne ya kim kime kizabilir ki çocuğu bilerek yataktan atmiyoruz sonuçta. Çok biliyorsan al da bak diyceksin böylelerine ya. Geri adım atma canım sen eninde sonunda gelicek. Hiç yokmuş gibi davran.

Mirinda depresif bi eş stil daha bu erkekler ne istiyor kadınlardan allah aşkına ben eşn nasıl bi karekter bilmiyorum ama ben gitmezdim ufak bi yumuşama görürsen karşılık ver bence ama annelğe laf çok ayıp ya vallahi o kadar üzülüyorum ki bişey olmamışsa karında olsa laf söylenmez bir saat

Mirinda canım benim özür dilemek zorunda değilsin ki yanına gidip uzatmanın anlamı olmadığını bile isteye yapmadığını üzüldüğünü ve hatta sözlerine çok kırıldığını bir şekilde anlatarak arayı bulabilirsiniz belki o özrünü diler. Çünkü küs kalmak ikinizede kazandırmayacak yazık günah o kızından senden ayrı gün geçiriyor sen düşünüp içerliyorsun kendini üzüyorsun değiyor mu sence ?