Selam kızlar 😽 Bir şeyi çok merak ediyorum, sex bittiğinde İlişkiye girdikten sonra ne yapıyorsunuz 😂 Duş almaktan bahsetmiyorum yani eşiniz boşaldı sonrasında ne tepki veriyorsunuz 😂 Biz eşim boşalırken göğüslerimi sıkar bide malum yerimle oynar 😂 Bittiğinde de güler birbirimizi öper sonra duş almaya gideriz. Böyle bir şeyi neden merak ettim bende bilmiyorum 🤷🏻♀️😂
Sexs sonrası
masalperisii Seksten sonra yani bittikten sonra once ben orgazm olduysam esim hosgeldin ya da hayirli olsun der😂😂 Sakasina; ama her zaman degil. En son dudaktan kucuk bir buse ve kapanis🙃
masalperisii ilişkiden sonra önce birbirimize sarılırız çok güzel sözcükler kelimeler kullanırız öpüşürüz birbirimizi ne kadar sevdiğimizi söyleriz duşumuzu alırız sarılır uyuruz🔥
Bosunadelirmedik Bizde öyle öpücükle son bulduruyoruz 😂😻
Lidya44 Ne güzel 🥰😻 Bizde söyleriz de arada
- Düzenlendi
masalperisii benim eşim teşekkür edip alnımdan öper 🤓🤓🤓
masalperisii popoma saplak atar dudagimda opup seni seviyorum deriz birbirimize sonra birlikte dus🥰
masalperisii arkamı döner telefonumla oynarım yada duşa girer arkamı döner uyurum
masalperisii vay arkadaş okuyunca diyorum ne güzel çiftlerde varmış o kadar olumsuz yorumlar okuduktan sonra👏🏻
masalperisii boşaldıktan sonra ölmüşlerinin canına değsin diyorum gülüyoruz 😄
Pembetilki bu güzeldi 😂😂😂
Olivetti Bizde teşekkür etme durumu eşimin isteyip benim istemediğim zaman ama yine de eşimi rahatlattığım gün oluyor 😂😂
19072021 Siz ateşlisiniz anlaşılan😂😂
Ozge49595 Sjsjsjsj 😂😂 Stabil diyosun
Brc88crs Sizde nasıl durumlar🙂
Pembetilki Sjsjsjsjs 😂😂Töbe töbeee haram haraaaamm 😂😂
masalperisii koca gerizekali olunca bi bok bilmeyince mecbur götümü dönüyor um
Ozge49595 Neden napıyo
masalperisii her şey bittiğinde bir süre öylece kalırız sarmaş dolaş sonra muhtemeln biraz daha öpüşürüz konuşuruz biraz bazen havadan sudan bazende performansından😂 önce kim duşa girsin diye karar verdikten sonra duşumuzu alır sarılıp uyuruz😂