Miskin ay po demişim pp olacaktı. Alışmışım diğer fotoğrafına yabancıladım hahahah

Susuhanim 4 buçuk yillik evliyim. Bana gore mutlu evliligin sirri KARŞILIKLI saygi sevgi anlayıştır. Güler yüz , aktif bir cinsel hayat ve sadakatte olmazsa olmazlardan❤️🌼

Olivetti

Olivetti yaa ahahahhahaah😂😂 doğru diyorsun ama 👍🏻ne demek herkes sex düşünüyor. Niye evleniyoruz dini ve resmi şartlar altında rahat rahat sevişmek için bonus olarak çocuk yapmak için çoğunlukla aksini iddia eden cidden libidosuzdur.sevişmeyeceksek ben kankalarımla da aynı evde yaşarım sonuçta.

Arkadaşlar insAllah hepiniz eşlerinizle güzel aşk dolu yillar gecirirsiniz❤ eşiyle skintisi olan bir kac arkadas biliyorum forumda insAllahh cozulür ve onlarda mutlu olur yukarda bi kac arkadasla girdisgim polemik vardi benimde ber taabiki cinsel hayatimda var benm gorusum buu benm icin cinselikten daha onemli seyler var cinselik benim icin 2 sirada 😁 burda ciddi anlamda bazilari icin çok üzüluyorum gercekten bazen acilan postlar terbiye sinirini acayip halde gecuyor ve hic şaşmaz altinda hep ayni kisiler 😁

Susuhanim saygı ilk başta ve anlayış herkezin özel alanı olmalı hafatfa 1 veya 2 arkafaşlarla gezilmeli ve buna karışışmamalı kıskançlık evliliği yıpratıyor aşırı kıskançlık ve telefon karıştırma baana çok saygısızca geliyor o yüzden kesinlikle saygı ve sevgi 🥰

Anka bende aynı fikirdeyim. Madem sex olmayacak, niye evlendik demi 😂 tabiki sevgi saygı anlayış vs. Bunlarda önemli ama düzenli bir sex hayatı kimi mutlu etmez ki 😊

Susuhanim canım senin için sex 2.sırada olabilir. Ama bazıları icin 1.sırada. herkesin fikrine saygı duymalısın. Herkes aynı görüşte olmayabilir. Bana sorarsan benim icinde sex 1.sırada, hayatımın %80 i sex. %20 si ise saygı merhamet anlayış vs.

Olivetti demi 😂 yukarıda biri yazmıştı sex mutluluk hormonu salgılıyor diye. Gercekten de öyle. (Düzenli sex= mutlu insan= mutlu evlilik) bana göre böyle. Sex olmayinca insan agresifleşiyor. En ufak bi hareketi insanın gözüne batabiliyor ,öyle yani 😊

Sedaa sizin algilamada bir skintiniz mi var bilemedim ben sex olmicak mi dedim