Masalmomm çok güzel bir masa hazırlayıp beni evine yemeğe çağırdı şarap içmiştik masa güller ve gül gibi yaprakları ile doluydu, duvarda heryerde benim resimlerim vardı ve içeri girerken duvarda çok güzel şiirler yazmıştı. Çok güzel bir ortam hazırlamıştı yemepimşzş yendikten sonra çok güzel bir konuşma ile diz çöküp eclenöe teklşdş edip ağlamıştı sarılıp 🥰🥰🥰 Kurban olduğum 🤲 içim çok garip oldu bak şimdi yazarken😔 çok seviyorum eşimi Allah kimsenin birliğini huzurunu bozacak kişiler ve olaylarla karşılaştırmasın inşallah 🤲🤲🤲

Masalmomm Bende çok güzel teklif aldım yani bana göre çok güzeldi evdeydim ben eşim hafta sonları bize kalmaya geliyordu kurs için bileciğe gelmişti yine aradım gelmiyor musun diye izin vermiyorlar dedi gelemem bugün dedi biraz moralim bozuldu iyi o zaman dedim yemek yerken babamı aradı o arada babamada anlatmış tabi babamda tamam oğlum gelmiyorsan dikkat et haftaya görüşürüz inşallah dedi kapattı yemek yedim sofrayı toparladım kapı çaldı amcamlar gelmişti bide misafirliğe evde bir sürü kişi var ısrarla sinem kapıyı aç diye bana sesleniyorlar sinirle gittim kim bu diye eşim kocaman ayı almış yüzük falan işte diz çöktü amcamı ben çok severim oda şakasına şey demişti kabul etme kızım sana ayı diyor bu çocuk diye dalga geçmişti ben yinede evet dedim uzun oldu ama böyle işte güzeldi bana göre 🥰

nar1nar yaa amin inşallah 🙏 sizin elinizde özen göstermiş çok Allah bozmasın 🌸

Masalmomm eşimle cimlikte oturuyoduk cimden üzül yapmıştı benimle evlenirmişsin diye bide nikahımıza 2 dk kala üzdüğü cikarıp diz cöküp benimle evlenirmisin 😅🥰🥰 hayalimdeki bir restoranda yada başka bir erdemde olur bana süpriz balonlar çiçekler vs sanırım isterdim 😅

Masalmomm evet benım adam beni hep takıp ederdı. Benı kovalarmiş bnde yuz vermezdim. Mılletın içinde. Ettı. Hatta o folyolu oda yokmu mıllet. Bır anda actı herkez orda. İçi dolu. Bıde tanıdıklar yerin dibine gırdım hayır cevabını bastım😂😂

Masalmomm “biz evlensek mi yaa” teklifi aldım😂😂😂 ikimiz de romantik değiliz ama çok şükür 1 kez bile kalbimi kırmışlığı yoktur. En önemlisi karşılıklı saygı sevgi anlayış. Teklif meklif booooşşşşşşşşşşşşşşş

E_heralde evlensek mi yaa diyerek gene de teklif etmiş sayılır 🤣 Allah ağzınızın tadını bozmasın 😇