🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

KirmiziOjeli o çantaya da bakar eşim sıkıntılı bi insan arar yani normalde öyle yapıyordum cüzdana felan saklıyordm

Ogretmenhanim uçağa binerken bekleme yerinde saklamayı düşünüyorum oraya kadar nerde saklıycam cüzdana da bakıyo şey yapsam iğnelikle sütyenime taksam bakmak isterler mi

Miniks Cüzdan da bozuk paraların içine koy, xr den geçerken ötmüyor çantayı alıp yandan veriyorsun çünkü sıkıntı olmuyo.

Yada çok korkuyorsan gitmeden bozdur çeyreğini parayıda pantolon cebine falan saklarsın kıyafetlerinin ceplerinede tek tek bakmaz herhalde

Miniks valizinde ötmüyorki bi çamaşırının içinede dike bilirsin. Ayrıca eşinin böyle bi tavır sergilemeside bi tuaf . Ne haddine beni didik didik araştırmak

Birmelekannesii bozdurma gibi şansım yok dağın başında yaşıyoruz resmen cüzdana da kesin bakar ama şey düşündüm sizce olur mu ? İlk girişten geçtikten sonra wc gitsem telefon kılıfının arkasına koysam 2. Güvenlik geçişinde cihazda görünüp sıkıntı olur mu ? Aslında 2. Geçişte eşimi almıyorlar göremez o yüzden ilk geçişte nereye koyarsam öyle de kalabilir dimi ama ilk geçişte eşim yanımda olacağı için ilk geçiş daha önemli

Esmerkiz bütün altınlarımı sattı çok az altınımız kaldı onlar yanımda gidecek onların içine koysam son dk bakıyım bi der kesin yani bakmayacağı cihazdan geçebilen bi yere saklamak istiyorum mercimek götürcem onun içine saklasam evde valize koysam cihazda çıkarda bakarlar mı diye korkuyorum

Miniks bilemedim aklıma sacma sapan seyler geldi,valizin içinde kumas yer varya altta orayı hafif yırt içine tıkıstır üstüne kıyafetleri koy gibi..eşin kontrol mü ediyor ne getirdigini anlamadım

Miniks üzüldüm cihazda sadece kesici maddaler ötüyor canım makas pıcak ceketinin cebindede geçire bilirsinyada içinin astarınada dike bilirsin korkmana gerek yok rahatlıkla geçersin