Sunrise ay sen resmen bensin bee 😂 eğer sinirlendiysem kizdiysam da bişeye tutar sakinlesirim stres topu gibi dimi 🤪

Sonradangurme He valla slime gibi aynı stres vs hic bise birakmiyor 🤣🤣🤣🤣bazen ise giderken eşime bunu bana birak oynarim derim🤣🤣🤭

Sunrise resmen ruh ikizimi buldum şuan çok mutluyum 😅 Bende diyorum ki sizinkisi ne güzel çok sevimli bizimki de böyle güzel olsa keşke hep oynarım canım sıkılmaz. Salak mısın der gibi bakr eşim suratıma 😅

Sonradangurme Bende öyleyim inanki tik galiba elim sürekli eşimin penisinde bazen uzaniriz elim oraya gider hemen cekerim pardon derim😂😂 kendi seyimide ellliyorum dıştan tabi elim sürekli orda esim bazen taklitimi yapar güler birkere dışarı çıktım geziyorduk öyle elim biran seyime gitti hemen çektim 😂😂 alışkanlık mi nedir esimde kudurdunmu diyor bazen oysaki tik olmus ya kendi seyimi ellerim ya onunkini 😂

Blondie ayy seninki daha fenaymis kız dışarda yapman hele 🤓 kuduruklukla alakası yok tik işte 😅

Sonradangurme ahahah evet ya benim bu kendi seyimi elleme huyum küçüklüğümden beri var elimi oraya atmazsam kendimi boşlukta hissediyorum😂

Sonradangurme Benimki de bazen anlamsiz bakar ama artik o alisti ben elimi atmadan o der oyna oyna🤣🤣geceleri falan alismis artik🤣

Sunrise Alışınca istiyorlar demek ki ben oyna demesine fırsat vermiyorum 😂

Sonradangurme Ellerimle büyüttüğüüüüm solar iken dirilttiğim çiçeğimi kopardın sen ellere verdiiiiiin 🎵🎶🎶
              Bu şarkı tüm elleşme bağımlılarına gelsin ellerken dilinize takılır belki 😂😂👻

Sonradangurme ben de öyleyim aynen dediğin gibi her fırsatta elim orasına gidiyor ama bilinçli olarak yapıyorum😄 bazen yanyanayken dokunmazsam eşim hemen der seni özledi diye 😄😄

Sonradangurme Bi aralar bendede vardı .ama ben geceleri istemsizce yapıyodum.bizamandan sonra geçiyo .devamlı aklın ondaysa tik gibi başlar hergün yaparsın.