Kumruu çok şükür daha kimsenin yanında yapmadım 🤭
Tik midir nedir
Blondie ayy seninki daha fenaymis kız dışarda yapman hele 🤓 kuduruklukla alakası yok tik işte 😅
Sonradangurme ahahah evet ya benim bu kendi seyimi elleme huyum küçüklüğümden beri var elimi oraya atmazsam kendimi boşlukta hissediyorum😂
Sonradangurme Benimki de bazen anlamsiz bakar ama artik o alisti ben elimi atmadan o der oyna oyna🤣🤣geceleri falan alismis artik🤣
Sonradangurme ben şaplak atıp hey maşallah diyorum 🤭😂😂
Sonradangurme yaaa benim eşimde zorla ellettirir arada ellerim hiç ellemiyorsun der 😂
Sunrise Alışınca istiyorlar demek ki ben oyna demesine fırsat vermiyorum 😂
Ask_hosmus ahahah tam şaplakliksa dmeek
Sihirlisabuncu nisanliyken kendi elimi gotururdu orasına. Sonradan iyice arzilastim elimden çıkarmıyorum 😅
Sonradangurme benimde 😄
Sonradangurme yalnızken sıkıntı yok da ortamda eğer yaparsan sıkıntı büyük😂😂😂
Sonradangurme Ellerimle büyüttüğüüüüm solar iken dirilttiğim çiçeğimi kopardın sen ellere verdiiiiiin 🎵🎶🎶
Bu şarkı tüm elleşme bağımlılarına gelsin ellerken dilinize takılır belki 😂😂👻
Sonradangurme ben de öyleyim aynen dediğin gibi her fırsatta elim orasına gidiyor ama bilinçli olarak yapıyorum😄 bazen yanyanayken dokunmazsam eşim hemen der seni özledi diye 😄😄
Sonradangurme Bi aralar bendede vardı .ama ben geceleri istemsizce yapıyodum.bizamandan sonra geçiyo .devamlı aklın ondaysa tik gibi başlar hergün yaparsın.
Merabatelevolee yalnizken yapıyorum neyse ki 😄
1dost geçmiş olsun takıldı bile 😄
Twogirlmom demek ki hepimizde varmış bu elleşme şeysi 😂
1845mercan devamlı aklımın onda olduğu doğrudur 🤪😂
Sonradangurme bence bizde olmadığı için merak uyandırıyor tıpkı erkeklerde ki meme merakı gibi 😄😄
Sonradangurme temas bagimlisi🤣 bende hic dokunmam esim der niye hic dokunuyorsun diye tam tersi bizde durumlar.