Sonradangurme ahahah evet ya benim bu kendi seyimi elleme huyum küçüklüğümden beri var elimi oraya atmazsam kendimi boşlukta hissediyorum😂
Tik midir nedir
Sonradangurme Benimki de bazen anlamsiz bakar ama artik o alisti ben elimi atmadan o der oyna oyna🤣🤣geceleri falan alismis artik🤣
Sonradangurme ben şaplak atıp hey maşallah diyorum 🤭😂😂
Sonradangurme yaaa benim eşimde zorla ellettirir arada ellerim hiç ellemiyorsun der 😂
Sunrise Alışınca istiyorlar demek ki ben oyna demesine fırsat vermiyorum 😂
Ask_hosmus ahahah tam şaplakliksa dmeek
Sihirlisabuncu nisanliyken kendi elimi gotururdu orasına. Sonradan iyice arzilastim elimden çıkarmıyorum 😅
Sonradangurme benimde 😄
Sonradangurme yalnızken sıkıntı yok da ortamda eğer yaparsan sıkıntı büyük😂😂😂
Sonradangurme Ellerimle büyüttüğüüüüm solar iken dirilttiğim çiçeğimi kopardın sen ellere verdiiiiiin 🎵🎶🎶
Bu şarkı tüm elleşme bağımlılarına gelsin ellerken dilinize takılır belki 😂😂👻
Sonradangurme ben de öyleyim aynen dediğin gibi her fırsatta elim orasına gidiyor ama bilinçli olarak yapıyorum😄 bazen yanyanayken dokunmazsam eşim hemen der seni özledi diye 😄😄
Sonradangurme Bi aralar bendede vardı .ama ben geceleri istemsizce yapıyodum.bizamandan sonra geçiyo .devamlı aklın ondaysa tik gibi başlar hergün yaparsın.
Merabatelevolee yalnizken yapıyorum neyse ki 😄
1dost geçmiş olsun takıldı bile 😄
Twogirlmom demek ki hepimizde varmış bu elleşme şeysi 😂
1845mercan devamlı aklımın onda olduğu doğrudur 🤪😂
Sonradangurme bence bizde olmadığı için merak uyandırıyor tıpkı erkeklerde ki meme merakı gibi 😄😄
Sonradangurme temas bagimlisi🤣 bende hic dokunmam esim der niye hic dokunuyorsun diye tam tersi bizde durumlar.
Sonradangurme avuçlamışımı okuyunca bi koptum yaa bende öyle olabilirim bir tık bilmiyorum nedendir psikolojik kökenli olabilir mi acabası
Twogirlmom haklısın kimde ne yoksa o cazip geliyo 😄