Aliciasierra sormaaa bende gaza geldim hemen cuzdandakileri sakladım yarın da param yok dicem 😂😂
Kocanızdan gizli ne kadar birikim yaptınız?
leosmom yani kuzum o açıdan da doğru ama bu birikim parayı ziyan etmeden kenarda zor zamanlar için tutmak amacıyla yapılan bir şey benim için oyle en azından kendimden kismadan
incilikaftan ooo en sevdiğim 😂😂
Gulbenn senin iş daha fenaa maaşı hesabına atmadan çal bence birazını 😂😂
Nimess daha güzel günler için diye dusun belki o zaman faydası olur 😂
babynative olsun yine de kardasin ama 💃🥳
Redrouge keşke daha çok atsaymissin kenara 😂😂
Kekeremekere oooo en çok birikim sende şu an maşallah geleceği görmüşsün 😂😂
Ecivicivokke keskeee 😭
Ecivicivokke Ben de onu söylemeye çalıştım aslında benim maalesef birikim yapmam için kendimden kısmam lazım, sizin için tam tersiymiş ne güzel işte. Rabbim hayırlı, bol kazançlar versin.💖
leosmom cümlemize bol kazançlar versin rabbim inşallah su devirde gerçi sürekli fedakarlık yapmadan hiç bir şey elde edilmiyor ki
Ecivicivokke gerçekten ilaç gibi geldi kaç taksit yapalm diye düşünüyordu karta dedim ben vereyim adam şok 😄😄
Ecivicivokke kumbara seviyorum ama öyle pek bi gelecek için birikim olmuyor haliyle 😂ayrıca yapsamda gizli yapamam ben
Kekeremekere masallah ne kadar sürede biriktirdiniz
Ecivicivokke 🤣🤣🤣🤣🤣 bende yaparım artık bir araya gelsek hayırlısı ile
Ecivicivokke 😂😂😂 hiç yoktan iyidir
Ecivicivokke biriktirsem nolur dayanamayıp gene ona veriyorum 🙄 oyüzden artık biriktirmiyorum 🤣 en son 500€ biriktirmiştim işten çıkmıştı o ara sıkışınca vermiştim ona geri 1 sene önce falan 😃
Ecivicivokke ceyrekleri eşime verdim ama geri🤣🤣🤣
Ecivicivokke 500küsür biriktirdim onuda full çocuğa harcadim ,birinde 250-300arasi biriktirdim onuda çocuğa harcadim eksigi varsa o ayda alamadiysak alıyorum 2kere oldu halâ devam ediyroum suan biriktirmeye bakalim.☺️
Ecivicivokke dur bi bakim…. Aaaa yok çünkü ekonomi el vermiyor 🙄