• +18
  • Çuçularrr 😢

bittercikolata yok canım sütyenle alakası yok bende hep sütyen kullandım fazla emzirmedim de sadece bir kaç ay ama yok suyu çekildi

Buzlulimonatam kesinlikle üzerime tanımam bu konuda 😂 insan gögüsü yukarı aşağı sağa sola filan sallanır dimi ben daire çevirebiliyorum 😂😂😂

Saricivciv yaa bir kaç kişide kidste emzirmeye engel değil demişti ya kocamı kandıraam bende gidip estetik olucam da düşünüyorum kocama apandisit ameliyatı olucam diye hastaneye yatıp göğüslerimimi büyütsem acaba sorarsa da doktor yanlışlıkla orayı ameliyat etti derim 🤦🏼‍♀️😂

aydrm ya niye istemezler anlamam ki sanki onlar için yaptırıyoruz bir kere kendimiz için yaptırıyoruz biz dekolte de gecelikte dolgun dolgun dursun istiyoruz 🤦🏼‍♀️

taricat yaa kıyamam benim ki biraz büyük eşim beğeniyor ama ben hiç sevmiyorum yaa

Elzi yaa deneyip bana da yazar mısın lütfen valla hi bol duacın olurum 🥰

• Elzi bunu yanıtladı.
      • Elzi bunu beğendi.

Limonlupopkek diyorum işte hepimizin ortak noktası 😢batsın bu dünya alt tarafı bşraz fazla çuçu istiyoruz çok mu zor bişey 😂

Endoyy burda göğüsleri büyük olanlar toplansın bizim gibi olmayanlara eşit miktarda dağıtsa valla sorun kökünden çözülecek 😂

2bebelianakurt ya benim de eşim hiç sorun etmiyor hep te kızar bana kafana takıyorsun diye ama kendim istiyorum büyük ve dolgun olsunlar allahım ben ne zaman istediğim çuculara kavuşucam 😂😅😅

Buzlulimonatam tabiki estetik yaptırıyorlar😏 ama çok ağrılı bir işlem diye duymuştum cesareti olan yaptırır😬 ben 1 çocuk emzirdim 2 sene boyunca meme düşkünüydü. Ama öyle sarkık değiller biraz daha büyüdü o kesin tabi kilo aldığım için birde eskiden taş gibi sertti şimdi bir tık daha yumuşak ama hala dik ve güzeller😅 emzirmeyi bıraktıktan 1 sene sonrasında memeler toparlanıyor bence yani bende öyle oldu.

Buzlulimonatam memeye çuçu diyeni de ilk defa gördü bu gözler 👀🙊😅 konuya gelince, emzirsen de emzirmesen de yer çekimi dolayısıyla aşağıya düşüyor namıssızlar 😁