• Muhabbet
  • Her şey yapışmaması için🙄🎂

1lolita şimdi kek yapmadan evvel kalbinizi katı yag ile yağlayın buzdolabı nin alt tarafına koyun kekin hamurunu yapana kadar orda kalsın. Sonra kullanın hep böyle yaparım hiç sorun yasamam

Önce tabanı yağla fazlasını akıt sonrada unla canım eğer bunu yaptığın halde yapışırsa o kek çıkmayı hak etmemiş demektir 😂😂

1lolita margarinle yağla çok kolay çıkar ben genelde borcam kullandığım için hiç bir şey sürmeden bile yapismiyor

Artist ay evet genelde borcam yaparım bende ama bu defa afilli şekilli şüküllü bisi olsun dedim 😅

1lolita kalıbı katı yağ ile yagliyorum üzerinden her yerine denk gelecek şekilde un döküyorum ondan sonra kek harcını döküp pişir anında çıkar kek

1lolita ilk tavsiyem için geç kaldın kalıbı çok çok iyi yağmalanan lazımdı ikinci tavsiyem işine yarar kalıbını çıkar hava soğuk acelen varsa koy balkona soğusun sonra ters çevir kalıbı tık tık vur tepesine düşer

1lolita Kek kalıbının tabanına tereyağı sürüyorum. Fırından çıkar çıkmaz bile tık diye düşüyor kalıptan. Başka hiçbir şey kullanmana gerek yok.