Annesivekizi şaşırmışım oral diyeceğime…😂
Evlenmeden önce yediğiniz hurmalar 🙊🙈
Elsi oral diyecektim uykusuzluktan olsa gerek tek gözle yazınca şaşırmışım şimdi görüyorum daha neler analmış 😂😂😂😂😂
sevismedenuyumayalim az kalsın kalbimize indiriyordun bacım 😂
sevismedenuyumayalim ah be baciko oda olmasaydı da keşke neyse tövbe et sen yine de 🥴🤓
sevismedenuyumayalim hahahah yedik say.
sevismedenuyumayalim çok zevkli günlerdir eminim
Hassassbirisi nişanlıyken Antalya’da kongreye gitmiştim o da gelmişti ayrı oda tutmuştu. Onun odasına gidip biraz oturup tv izlemiştik. Sonra gece buradaki diye ısrar etti baya ben de kalmışsam dedim. Baya sinirlendi beni odama götürdü. Ama odasında kalsaymışım da bişey yapamazmışız çünkü vajinusmuşmuşum😂 evlendikten aylar soruna doktor yardımıyla yaptık
Biz de nisanliyken onların evine gittiğimde eşimin odasına gecerdik. Öpüşür sevişirdik. İlk zamanlar sadece bu kadarla kalırdı, sonra elimle boşaltmaya başladım. En son da sürtünerek sevişiyorduk. İçime girmesine izin vermedim. İyiki de daha ileri gitmemişiz. Herşey evliliğimizin ilk gecesi oldu. Ama tabiki de o zamanlar çok daha heyecanlıydı. Evleneli 12 sene oldu. Zamanla zevk almayı öğrendikçe daha farklı deneyimler yaşamak, her seferinde farklı duygular yaşamak da ayrı bir güzel.
Rengarenk yeni deneyimler derken 🙈🙈bi tık açar mısınız 🙊
Hassassbirisi eşim polis ben öğrenciydim sürekli gelince otellerde kalırdık herfırsattı değerlendirdik bitmek bilmeyen bir enerjimiz vardı şimdi evde görünce adamı sinirlerim bozuluyor 😂😂
Hassassbirisi Esimden once 2 sevgilim oldu. Cok guzel vakit geciriyorduk ama en guzeli esimle beraber olan zamanlar 🥰
Hassassbirisi Ahahah bizde öpüşme elleşme çok yaptık fakst. İlişki olmadı çok sevgili yılancığım(kaynana) gerdek gecesi çarşaf görmek istiyormuş düğün gecesini bekledim 😄😄
Gizemlikiz53 Yok artık 🙄