• +18
  • Evlenmeden önce yediğiniz hurmalar 🙊🙈

2 ay sonra

Hassassbirisi nişanlıyken Antalya’da kongreye gitmiştim o da gelmişti ayrı oda tutmuştu. Onun odasına gidip biraz oturup tv izlemiştik. Sonra gece buradaki diye ısrar etti baya ben de kalmışsam dedim. Baya sinirlendi beni odama götürdü. Ama odasında kalsaymışım da bişey yapamazmışız çünkü vajinusmuşmuşum😂 evlendikten aylar soruna doktor yardımıyla yaptık

Biz de nisanliyken onların evine gittiğimde eşimin odasına gecerdik. Öpüşür sevişirdik. İlk zamanlar sadece bu kadarla kalırdı, sonra elimle boşaltmaya başladım. En son da sürtünerek sevişiyorduk. İçime girmesine izin vermedim. İyiki de daha ileri gitmemişiz. Herşey evliliğimizin ilk gecesi oldu. Ama tabiki de o zamanlar çok daha heyecanlıydı. Evleneli 12 sene oldu. Zamanla zevk almayı öğrendikçe daha farklı deneyimler yaşamak, her seferinde farklı duygular yaşamak da ayrı bir güzel.

sessizol doktor yardımıyla yaptık dedinz ya benmde doktor yarıdmına ihtiyacm vae sanırım ama gidecek durumum yok özele acaba doktor nasıl yardımcı oldu size banada anlatır mısınz

Hassassbirisi eşim polis ben öğrenciydim sürekli gelince otellerde kalırdık herfırsattı değerlendirdik bitmek bilmeyen bir enerjimiz vardı şimdi evde görünce adamı sinirlerim bozuluyor 😂😂

Hassassbirisi Esimden once 2 sevgilim oldu. Cok guzel vakit geciriyorduk ama en guzeli esimle beraber olan zamanlar 🥰