ZRaporu Ayyy demee 🥺bende eşim dışında bir başkasıyla yatamam. İyi Allah korumuş seni de iyi yapmışsın.
Size gelen misafirin yaptığı en tuhaf şey
Olivetti seninki yine ıyiymis. Kuzenimin. Kizi yil basinda ev kalabalik arkadaslari falan var. Gitmis annesinin ic camasiri cekmecesinden arkasi kurdelali kirmizi tangayi kafasina takip odaya girmiş toka taktım diye 😂😂😂rezillige bak😂😂😂 yilbasinda giyerim diye almis kızından ona firsat kalmamis😂😂😂
Papatyaaa_ salon soğuk oluyor gece kızı soğukta yatırmayalım dedik. Ben de sevmem başkasıyla yatmayı ama işte. 🤦🏼♀️
ZRaporu Neyse şimdi hemen unutalım bunları 😂😂
Anna_karenina1 O cümleden sonra halen gelmek istiyorlarsa bırakın gelsinler🙈
Ops yüz varmı da utansınlar eşim diyor işte kadın seninle konuşmak istiyor tatlım hangi yüzüne konuşucam ki diyorum 😂😂
Eşimin kuzeni kokuşuk pis çoraplarını çıkarıp bizim kirli sepetimize atmış banyomuza girip. Banyodan çıkınca çorap istedi bizde anlam verememiştik meğerse kokuyor diye çıkarmışHemde iç çamaşırlarımın üzerine 🤢🤮 küçük çaplı kıyametti benim için
Papatyaaa_ igrenc ya salakmis oda cop kovasi dururken tuvalete atmak nedir
Duruliyaninannesi İşte söylese gerekn yine yapılır ama söylemedi de zorluğu o halimle ben çekmiştim 🤦🏻♀️
Madampink klozetin kapağını kaldırmayı unutup 45 yaşındaki kadın banyoyu çiş içinde bırakmıştı….