Trendyol Amaan uğraşamicam bi derdim sen vardın
Sex aşığınız geri geldi 😊
dramaqueencnm ya ne için bu kadar sıkı önlem ahaha 😄
2bebeliaanne arabamız yurt dışından olduğu için 🙃
dramaqueencnm olabilir nolmus yani hesaplar neden açık 😄
- Düzenlendi
dramaqueencnm vallahi dilimizde tüy bitti nato mermer nato kafa.. öğğ oldum yani leş kokuyor cümleler leş 🙄 fazla zorlama basmıyor gerçekten kuzum
2bebeliaanne şuan sana bunları anlatmaya üşenirdim ama sen rezil olmaya doymadığın için onu da söyleyeyim eşim de ben de sponsorlu reklam alıyoruz ve bazen bana düşmeyen sponsorları eşimin hesabından bakıyorum o da aynı şekilde gizlimiz saklımız olmadığı için sorun etmiyoruz sen kocana güvenmiyorsun ki herkes aynı problemi yaşıyor sanıyorsun ahahajahakak
Kuzulkurt kendisini rezil etmeye doyamadı 🙃
dramaqueencnm doymaz 🥲
dramaqueencnm unrum değilsiniz size rezil olsam ne olmasam ne bayyy
Lagosiyawo ayyy keşke benimli de öyle olsaydı yaaa 😂
ZRaporu aynb bende valla😄😄
- Düzenlendi
seksirella yani ben aslında kendime begenmiyorum begenmedim 😂sadece rahatsız oluyorum sevmiyorum yani hosuma gitmiyor demek istemiştim sırf esim İstedigi için kbuke tsem diye sormak istemiştim 😂
2 dogum yaptım yıl arayla ve hiç kilom göbegim cirkin bir vucut hattım yok hatta zayıfım bile güvenim var kendime fkat bilemiyorum işte 😂
Ariel acıkcası bazen temiz olmadıgım için rahatsız oluyorum minik tüg kıl cıkmaya baslayınca agdadan 1 bucuk 2 hafta sonra cıkan minik kıllar oluyor sevmiyorum o zaman da işte
dramaqueencnm tesekkur ederim
Sexy_lady inan bazı şeylerin aşırısıda fazla oluyor kuzum ama olur inşallah oda ona bunu belirt hoşlandığın şeyleri 😘
Sucuklu_yumurtaaa demekki bi derdin benim
seksirella farkli pozisyon konusunda 😂
Lagosiyawo yok o biliyor istediğimi ama o pek yanaşmıyor neyse buna da şükür 😂
Mutsuzamaumutlu kaç yaşında ve eşini bu duruma ne getirdi bir gözlemin var mı bende aynı durumdayım maalesef