bitterdelisi24 once chat sitesinde. Kameradan gorduk birbirimizi. Sonrada telefondan konustuk. Seneler sonra yene telefondan konustuk 2 kez. O kadar. Ama ilk ya iste gelir gecer sandim ben. O ilk olan sey askmis gercekten. Ben en son onun sesini duydum ya sanki seneler onceki heyecanla konustu benle. O yuzden bende ayni duygulari hissettigim icin onu dunya gozuyle gormek istiyorum

Elifprt arkadaş ben mi yanlış okudum acaba diyip üç kez okudum ve bence doğru anlıyorum hem ilk aşkım diyorsun zorla birine verecekler o ara görüştüğüm biri var diyorsun iki kişiyle birden mi konuşuyordun madem kaçacaktın unutamadığın aşkına kaçsaydın evliyken konuşmak neyin kafası sen kocana o karısına ihanet ediyorsunuz yazıktır günahtır yapmayın böyle şeyler beynim yandı 🤯

Deleted_1 biraz karısık anlatmıs ama ben birini severken baskasına zorla verildi diye algıladım

Deleted_1 evet birbirimizdrn ayrilmak zorunda kaldik internette konustugum kisiyle. Onu yazmamisim. Cunku ben lisede o universitede okuyordu. Ve ben roman o ise dogulu yani kurttu. Sicak bakmazlardi ailelerimiz. Ama iste insan hic goremeyince daha tuhaf oluyo. Sadece kamerada yada resimlerde gordum. O kisiyle ayrildiktan 1 sene kadar sonra ben esimle tanistim gorustum. Esimle cikarkende ailemin haberi yoktu tabi bundan. Beni uygun gordukleri birine vermeye kalktilar bende esime kactim.

Elifprt ben böyle anlamamıstım ama böylesi daha iyi olmus gibi en azınzdan zorla evlendirilmekten kurtulmussun sevindim adına

Elifprt eee ne güzel mutlu bir evliliğin var anladığım kadarıyla eskileri hatırlamanın ne gereği var aynı şeyi eşin yapsa eski sevgiliyse konuşsa kıyameti koparırsın kendini onun yerine koy kimse ihaneti haketmiyor hem görünce ne olacak ki şeytan sizi kandiracak hep görüşüp konuşmak isteyeceksiniz o yüzden gerek yok bence

kivi aynen bende kaç kez okudum en sonunda anladım ama arkdaşın gittiği yol değil

Deleted_1 hep gorusup konusamayiz ki o baska ben baska sehirlerde. O evli ben evli. Isinde gucunde. Insanin icinde ukte kalan biseyler vardir ya hayatinda illaki. O da oyle bisey iste. Sarilmak opusmek veya iliski degil. En masumu sadece bir kere gormek. Benim icim rahat aldatma olarak gormuyorum o yuzden

Elifprt valla diyecek söz bulamıyorum ama şu kadarını söylim bence yapmayın çok sevmişsen öpersin de koklarsın evlenmişsin çocuğun var hala bi kere göreyim diyorsun bir kere gören hep görmek ister bence vaz geç

Ginger yok canım öyle belki bir gün kavuşuruz düşüncesi yok bende. İnşallah da olmaz. Evliyim artık çocuklarım var. Tamam eşimle zorla evlendim ama Allah yüzüme baktı bana acıdı ki eşim çok iyi biri çıktı hakkımızda hayırlısı buymuş diyorum demekten de başka çarem yok

Ayyy benim lise 1 aşkımdı Ömer. Onu gördüğümde kalbim yerinden çıkacak gibi olur bacaklarım titredi konuşamazdım resmen😁okulun fırlamasıydı bende daha gözü açılmamış kezban😁😁onunda ilgisi hep mini eteklikerde güzellerdeydi😂 ama olsun ibne de olsa çok sevmiştim çocuk aklıyla. Onun gibi de kimse bacaklarımı titretemedi, kalbimi hızlandıramadı. Sonra eşimi sevdim çok sevdim onu evlendikkkkk💙🙏 ilki aşktı ikincisi sevgiiiii ❤️

kivi aşk mı sevgi mi bilemedim ben bayağı seviyordum sonunda öğrendim ki evliymiş boşanmak üzerelermiş ama ben istemedim ah çok kötü bir şey o vebala girmedim çok şükür ondan sonra münasebetim olmadı çok ulaşmaya çalıştı ben zaten ondan sonra evlendim ama şunu söylemek istiyorum evlilik için acele edilmemeli

kivi dur bende anlatayım 😒 ilk aşkım babamın arkadaşının oğluydu ama ilk okulu da beraber okuduk 🤗sonrasında çok iyi arkadaşlık hatta bizi gören siz sevgili olursunuz diyorlardı daha sonra ondan çok fazla ilgi alaka görünce benimki aşka dönüştü aslında onda da vardı hisler ama önceki sevgilisi çok derinden yaralamıştı onu güvenemiyordu öyle dedi daha sonra ben içimde tuttum ona söylemedim ama en yakın sandığım kız arkadaşlarım vardı onlar söylemiş o da asla olmaz demiş ben baya baya aşk acısı çektim aramız bozuldu falan sonra bir öğrendim ki o da benim en yakın kız arkadaşım dediğim kişiye aşık olmuş ve çıkmaya başlamışlar Ama kızın başka sevdiği var halbuki ben bunu öğrendim ve ikisini de sildim hayatımdan birgün meşhur bir parkımız var Burda onun yanından geçiyordum bir baktım bizim kız sevdiği çocukla el ele geziyor yani boynuzluyor ben bunu gördüm direk arkadaşa söyledim o da o salağa söylemiş sonrası kavga kıyamet aradan zaman geçti baya askerlik zamanı geldi bana son kez görüşelim mi akşam mahalledeki parka gel dedi bende tamam dedim gittim hakkını helal et dedi helal olsun dedim Bi anda sarıldı ben nolduğumu şaşırdım falan hatta 😂😂 ama sonra ona olan öfkem kabardı galiba bu askere gitti sonra izine geldi o sırada ben eşimle sevgiliydim ama ciddi değildim bu da izine gelince duymuş bana inat yapıyor diye bende ne alaka dedim eğer ciddiyse evlensin demiş bende eşimle evlendim iyiki de evlenmişim o salaj eşimin tırnağı olamaz 😂😂😂😂

kivi orta okuldayken sevmeye başlamıştım onu 1,5 sene platonik sonra öğrendim ki o da beni seviyormuş meğersem birbirimize sevdiğimizi söylemiştik sonra okulda nasıl yayıldıysa yayılmış hocalardan biri annemi çağırıp söylemişti onaneyse acaba annemde tabi babama.Babam daha küçüksün zamanı değil diyip ayrıl demişti halbu ki sevgili bile değildik konuşmaya bile utanıyorduk aynı sınıftaydık.Beni sevdiğini öğrendiğim gün havalarda uçuyorum resmen annem çay demle demişti çaydanlığa çay diye şeker dolduruyormuşum sonradan farkettim o kadar aklım gitmişti..Sonra lise zamanı tekrar görüştük ben o güne kadar kaç kişiyle görüşmüştüm onları gördükten sonra aşık olduğum kişi tecrübesiz gelmişti görüşmeye devam etmedim ozaman.Şuan 26 yaşındayım hala sıklıkla onu rüyamda görüyorum nedense hep kavuşamıyoruz

kivi İlk aşkım anadolu yakasında oturuyordu kuzenimin nişanında görüp kuzenimden msn adresimi alıp msn de eklemişti beni 🙂 Öyle tanıştık konuştuk aşkın ne olduğunu bilmeyen ben 7 ye gidiyordum, onun ilki ben değildim ama ben sevmeyi onunla öğrendim galiba ama biz hiç kavuşamadık, sorunlu bir ailede büyüdüm malesef buluşmaktan çok korkardım yakalnırsam diye.. ahh ahh neyseeeeee 😬

İlk aşkım aynı sitede karşı binada oturuyordu arabası 27 GG plakaydı adını ogrenene kadar gg geldi gg gitti derken buldum hesabını tanıştık konuştuk hersey başladı 2015 yılıydı çok seviyordum lisedeydim okul harçlıklarımdan hep hediyeler alırdım anladım ki o beni sevmemişti ne acı ki benle farklı düşünmüştü ve ben bitirdim o ilişkiyi sonra o çok pişman oldu ağladı kapıma geldi çiçek almayan adam çiçekler aldı ama o elindeki çiçeği öldürmüştü 2017 de kasım ayında ayrıldık 2018 Mayıs ayında da ben nişanlandım tabiki mantıktı hoşlanmada vardı ve çok sevildim 2020 de evlendik 2021 Aralık sonunda da evladımı aldım kucağıma geldi geçti gitti işte anı kaldı 🥰

kivi ilk aşkım orta okulda oldu 😅😅. Türkçe öğretmenime aşık olmustum. 😉🤭 Ne derse ne yaparsa hep ilgimi çekerdi. En arka sırada oturuyordum. Oda inadına gelir hep benim yanıma otururdu her derste. Sonra sonra geçti. 🤭😅😅 Ama öyle böyle değil Türkçe dersi gelsin diye dört gözle bekliyordum hep