Gamze88 valla ben bakarım ben hazırım o nun kendini toparlaması lazım 😂 ya da biz büyütüyoruz gözümüzde olunca herşey hallolur ama herşey çok pahalı malesef çocuğumu da sıkıntılı bir dönemde büyütmek istemiyorum 😔
Geri çekilme ile korunma
Yenigelinnn hayırlısı olsun canım hakkınızda 💗
6 senedir geri çekilme yöntemiyle korunuyom bişey olmadı😅
Esmma nasıl güzel allahım bizde öyle olalım inş ikinci cocuk iatemiyorum daha
Yenigelinnn oluyo canim öylede. Iliski sırasındaki zevk sıvısındada sperm var. O yuzden bu sekilde hamile kalma ihtimalin var maalesef
15 senedir geri çekilme yoluyla korunuyor teyzem ve hiç kaza olmamış ne zaman çocuk istese bırakmış olmuş ben de doğum yapalı 6 ay oldu 6 aydır bu yolla korunuyorum ama korkudan gidip doktordan doğum kontrol hapı istedim hiç kullanmak istemiyorum ama mecbur kullanıcam çünkü çocuğumu beş dk bile bırakabileceğim birisi yok ikinci çocuk için kendime hiç güvenim yok açıkçası
Gamze88 amin teşekkür ederim 😘
Esmma yaaa ne güzel ☺️
Zehramelekk evet ama çok düşğk değil midir bu ihtimal
Gencanne0705 insan korkuyor gerçekten hap kullanmaya bende sonrası içim korkuyorum
Busranuroge işte o kocanızın elinde bnm koca daha istemiyo çocukdikkat ediyo oyüzden
Yenigelinnn ben oyle hamile kaldim 2ciye
Yenigelinnn en iyisi spiral canım benim 🥰
Mehribanvugar gerçekten mi kusura bakmayın özel olacak ama boşalırken mi çıksrdı dışarda mı boşaldı eşiniz
HaticeTuncer açıyor mu takılırken peki
Yenigelinnn bazı kişiler biraz acıyor diyor ama benim acımamıştı çünkü kendimi kasmamıştım takılırken bende çok korkuyordum stres yapıyordum ama taktırdığıma değdi yani 🥰
Yenigelinnn düşük ihtimal evet ama var sonuçta 🤷♀️