bianne_1 Ya bebeğim sen niye nefret ediyorsun ki bunların sonu genelde şöyle oluyor köyden bir gelin bulma gelinin istekleri ve halleriyle ağızlarına sıçması ve benim güzel gelinim değerini bilemedim kapanış 😂
Ya asla şaşmıyor bu daha geçen yıl kaynanası işte kendin bulunca daha iyi oğlan bulunca olmuyor köyden olacak ev işi köy işi yapacak bilmem ne dedi ve altlı üstlü oturuyordu 😂😂😂😂 bizimlen oturacak (yani apartman onların bir kata da gelin gelecekti) neyse oğlunu zorla ikna ettiLer bu kıza ama kız nasıl övülüyor o esnada evde işte namazında niyazında annesiyle köy işi yapıyor evleri çok temiz bilmem ne 😂 zor bela evlendirdiler oğlanı koz önce aile apartmanına oturmadı , sonra annem üzülüyor diye evde ona bir oda yaptılar her istediğinde çıksın gelsin diye normalde kadının hayaliydi gelinle apartmanın bahçesine Eker’iz bir şeyler gelin tamam demiş gelince dedi ki yol ben bilmem 😂😂😂 neyse böyle uzayıp gider şimdi arkadaşımın yanından ayrılmıyorlar sülalecek ama o yüz vermiyor şimdi de ve tek dediği salak gibi niye üzüldüm ben niye dur demediniz bana velhasıl bırak takma alsın kaybına bir köylü gelin sen gerisini geline bırak 😂😂😂😂 bunlar niyeti bozduğu için normali zaten gelmiyor bunlarw 😂😂😂

Ruzgarin_kadini ayyy inşallah sıçsın her dakika ağzına her şeyine bi laf etsin onunda görelim inşallah o günleri görmem dileğiyle yemin ederim yaaa

bianne_1 kızz yok senin kaynanan eskide kalmıs yeminle köy kızları eski köy kızlarımı kiii daha fenalar sen iyi dayanıpta birşey demiyorsun acık acık herksinn içinde

Edo ayyyy ağzın bal yesin canim benim inşallah bu isticegi kızda ona binnn beterini yapar. her dakika benle kıyaslıyor herkesi inşallah gelinde onu kiyaslar sicar ağzına 🤲🤲 ben 2 yillik üni bitirdim ve acıktım eşimle anası olcak şeytan istediği için düğünden önce kapandım ve ev hanimiyim dediğinden 1 kez olsun çıkmadım evden dışarı onsuz akrabalarına gitmedim her aldığım bokta her yaptığım işte bi şeytanlık . her türlü lafi söyledi konuşmadım mesafe koydum yok konuşuyorum yok olmuyor anacım olmuyor bizi evden de kovdu eşim gitmem diyo cokkk uzar benim ki roman olur yazsam her mutlu animizin içine sicti her kötü animizda ağzımıza sicti Allahtan tek istediğim bana ne istiyorsa rabbim bin beterini versin ona onlara bana ne düşünüyorsa bin beter olsun insallahhhh allaha havale ediyorum sadece Rabbim versin belasını aminnnn

sessizol ben sustuğum için soyluyo zaten Allahin belası .eşimin halasindayiz geçen gün yemek yicez halası diyoki kızım sofraya gelin hadi benle gelinine baktım zikkimlaniyo bide demezmi gelinler yemesin gelinler aç kalsada olur diye 😒😒

bianne_1 kıııızzzz öyle dediğinde oturup önündeki tabağına alıp yiyemedim mi 😂😂😂😂😂devir değişti şimdi kaynanalar aç kalsada olur diyip çekeydin önünden

Ruzgarin_kadini yok bacım iste sustum oturup iştahım yok oldu o an az biseyler yedim. zaten oda bundan yüz buluyo o siciyo ağzıma ben cevap vermiyorum hadi saygısızlık olmasın hadi olay çıkmasın diye çünkü pimi çekilen bomba gibi sıkıyorsa ben öyle yapıyım neler yapar orda bana rezil eder beni lanet karı

bianne_1 dinsizin hakkından imansız gelir hiç bişey yapamaz korkma sen beni kara mürsel sepetimi sanıyosun de yol saçını başını çok sinirlendim yazık kaç seneden sonra kaynanam bizi ziyarete geldi taaa türkiye den rusyaya burda kaynana postu görünce hiç günahı olmayan kadına kuruluyorum 😂😂😂😂😂

Ruzgarin_kadini keşke bizde o kadar uzakta olsak hiç değil görmek sesimizi bile duyamasa keskeee lanet karı vallahi en sonunda bi patlicam pir patlicam kopacak tüm hatlar inşallah

bianne_1 neyse sen benim gazıma gelme kocanla aran falan bozulur ben artık 32 yaşındayım 4 . Çocuğuma hamileyim artık herkes kabullendi sivri dilli çat çat çat konuşmama ses etmiyorlar 12 senedir değişmeyeceğimi anladılar 😂😂😂kayınlarım kapakçı gelin diye kaydetmiş telefonlarına baştan sessiz kalmasaydın keşke

bianne_1 yok vallahi hiç günahı yok kadın tatile geldi sözde hamileyim ve kokular aşırı rahatsız ediyo diye diğer oğlunun evinde yemek yapıp hergün bize getiriyo evde pişme kokusu olmasında yemek yiyebiliyim diye ben birazdan doktora gitcem diye gelip kızıma bakacak sabahın köründe evlenmeden benide çok korkuttular kaynanan çok zor bi kadın diye ama ben hiç bişeyini görmedim Allah var inkar edersem taş eder beni 😂😂😂

Ruzgarin_kadini başta hep esim engel oldu işte anneme cevap verme işte tersleme annemi işte saygısızlık yapma gibi gibi 😬😬 şimdide anası her gün siciyo ağzımıza bisey demediğimiz için iyice kayısı kopardı kadın her ağzına geleni soyluyo çekinmeden. ama en güzeli senin yaptığın gibi yapmakmis canim başta konuşacaksın ki insanlar cekinsin senden varsın kapakci gelin yazsınlar keşke baştan hizaya soksaydim onlari

Ruzgarin_kadini bakk işte nasıl iyi kalpli bi kadın nasıl güzel davraniyo sana keşke benim cadida azcık insan olaydı 😀😀 benim gebeligim çok kötüydü riskliydi kızımda ablam gelip yemeğimi isimi yapardı o getirmezdi asla benim indirmemi beklerdi bi gün ablama dedim canim mangal cekiyo bize yapsana yaptı garibim bizde asaya indirdik onlarada bi tabak pilaviyla falan aradan 3 gün geçti kızıyla o damda mangal yaptılar kimse kapimi calipta demedi al bi tabak yada işte etin varsa hazırla biz pişirelim falan diye asla asla. hastaneye gidince tek gitmemek için riskliydi çünkü çok anne gel benimle derdim geldiğinde 50 kere bu hastane çok pis offfff çok pis off çok kalabalık her dakika bisey söylerdi sonradan gittiğimde onu çağırmazdım bi daha bu seferde döndü bana diyo ki sen tek başına gidiyon hastanelere yok işte ananla gidiyon ablanla gidiyon derdi

bianne_1 cehennemin dibi dicen öylesine dengesiz vicdansız kadın
                      Bi laf vardır geline etme kızında bulursun üveye etme özünde bulursun diye insanlarda az Allah korkusu olsa öyle yapmazlar işte

bianne_1 ayyy bız koy kızı aldıkda noldu kaynanamı evden kovdu daha 3 aylık gelin

Senın kaynana buyuk konusmus basına gelecek iş var

bianne_1 ne bilim valla canım Allah yardımcın olsun inşallah 🤲🤷‍♀️Böylelerinin yapacak bir şey yok maalesef