bianne_1 Ya bebeğim sen niye nefret ediyorsun ki bunların sonu genelde şöyle oluyor köyden bir gelin bulma gelinin istekleri ve halleriyle ağızlarına sıçması ve benim güzel gelinim değerini bilemedim kapanış 😂
Ya asla şaşmıyor bu daha geçen yıl kaynanası işte kendin bulunca daha iyi oğlan bulunca olmuyor köyden olacak ev işi köy işi yapacak bilmem ne dedi ve altlı üstlü oturuyordu 😂😂😂😂 bizimlen oturacak (yani apartman onların bir kata da gelin gelecekti) neyse oğlunu zorla ikna ettiLer bu kıza ama kız nasıl övülüyor o esnada evde işte namazında niyazında annesiyle köy işi yapıyor evleri çok temiz bilmem ne 😂 zor bela evlendirdiler oğlanı koz önce aile apartmanına oturmadı , sonra annem üzülüyor diye evde ona bir oda yaptılar her istediğinde çıksın gelsin diye normalde kadının hayaliydi gelinle apartmanın bahçesine Eker’iz bir şeyler gelin tamam demiş gelince dedi ki yol ben bilmem 😂😂😂 neyse böyle uzayıp gider şimdi arkadaşımın yanından ayrılmıyorlar sülalecek ama o yüz vermiyor şimdi de ve tek dediği salak gibi niye üzüldüm ben niye dur demediniz bana velhasıl bırak takma alsın kaybına bir köylü gelin sen gerisini geline bırak 😂😂😂😂 bunlar niyeti bozduğu için normali zaten gelmiyor bunlarw 😂😂😂