User123 yani idrar testi sürekli pozitif çıkıp kanda çıkmıyorsa farklı bir durum var demektir. Farkli test markası ile tekrar test yaptınızmı? Farkli testte deneyin aynı marka olmasın
Seks
Deletedmom3 farklı test dediniz hangi testi tekrardan deneyim
User123 yani hani idrar testi yaptınız eczaneden aldınız ,atıyorum x marka adı. 2. Kez başka bir marka adı olan test alıp yapın. Farkli idrar testi markası olsun yani. Umarim anlatabildim
Deletedmom3 erken gebelik testi de aldım oda aynı
User123 şöyle bir durum var. Doktorunuz kan testini bir kaç gün sonra siz hap kullanmadan tekrar etmesi gerekirdi. Çünkü kanda bthcg oranı yani hamilelik hormonu her gün 1.5 kat artar. Ve bu durumda 2 yada 3 günde bir kan testi yenilenir. Geç döllenme olabilir. Ultrasonda kese geç görülebilir. Hatta vajinal bakmadıysa belkide kese görünmez. Siz başka bir doktora gitme imkanınız varsa gidin bence.
Bu uygulamayi telefonuma indirip bu qrupla taniştigim için mutluyum şuan🥰😊
- Düzenlendi
@Nur-12345 @Deletedmom3 en enn cokda sizleri sevdim tesekkurler🌸💋💋
Firuze hoşgeldin ♥️♥️
berfooo canım bizde yatarız biraz keyif için sonrasında ☄ ama çocuk olması içinde bir süre yatanlar var. Bence alakası yok çünkü giden gidiyor zaten
Firuze hoşgeldin canım🌸
Deletedmom3 bende seni dinledim bu konuda ilk sefer biraz uzandım ama sen dedikten sonra çokta takmadım😅🔥
Tecrübe kaynıyor burası🤩Tam bana lazım grup ay çok sevdim😂🙈
User123 canım böyle gergin konuşacak ne var ki🙄😐güzel kadınlar böyle şeyler yapmazlar unutma😅🥰🔥💋🌸
Deletedmom3 Analdım canım 🥰
User123 kötü niyetle sormamıştı,tamamen öğrenme amacı ile sormuş. Sakin olalım