minikhanim canım bende asla benimle yaşıt biriyle olamam diyordum çocuksu geliyorlardı hatta evvelki sevgililerim hep bnden 10 yaş 7-8 yaş büyüklerdi ama yaşıtım biriyle evlendim ve mutluyum anlaşıyoruz ☺️ Bu arada yazını okurken kendimi gördüm 22 yaşında bende böyleydim tabi artık başım bağlı azıcık dinginleştim 😂

Deleted2 yaa ne kadar sevindim böyle birbirimizde kendimizi görmemize💕 kaç yaşındasın şu an? Yalnız öleceğim gibi ama bakalım belki benim de bir eşim vardır☺️

Deleted2 güzel şeyler bekletmez ki.. pıt diye olur. belki olur beklemiyor,aramıyorum. yorgunum da insanlar konusunda. akıştayım :)
    o yaşımı şu an görmek için neler vermem..

minikhanim o yaştayken Bnm de hayatta acelem coktu hemen 25 olayım hemen 30 olayım derdim ama şimdi de kesşke 20 yaşıma 21 yaşıma dönsem diyorum ne bileyim cok daha heyecanlıydı o günler 😊günün tadını çıkarmak lazım bunu anlıyorum yaş aldıkça… bende hep gelişine yaşadım Sevdim sevildim seviştim aldatıldım , belki de aldattım ama hiç pişman değilim hepsi tecrübe .. anlatsam çok linçler yerim o yüzden susuyorum 😁

Meleyke97 aynen sende şaşırt onu. Delirsin ♥️👄💄🙌😚👅😍👄👄