Meleyke97 e hadi yapmalısın artık
Seks
Gunay987 günaydın kızlar. herkes harika bir gün geçirsin 🌤️tecrubeden değil istekten🙊 sorsan hayatıma sadece iki kişi girdi iki insanla denedim bunları, hayatımda biri yok şuan ve o dişilik aurası ta en tepedeymiş gibi hissediyorum. Doluyum anlayacağınız🤷🏻♀️
Evlenecek arkadaşım sadece bu hissin dünyanın en güzel his olduğunu bil ve bırak aksın. Denemediysen yoga-meditasyon yap. Kafa olarak boş ol ve sakinleş. Önce kendini keşfet ki karşındakine yol gösterebilesin😘
Deletedmom3 sabah sabah güldüm bayağı Allah seni😂🤭
minikhanim canım bende asla benimle yaşıt biriyle olamam diyordum çocuksu geliyorlardı hatta evvelki sevgililerim hep bnden 10 yaş 7-8 yaş büyüklerdi ama yaşıtım biriyle evlendim ve mutluyum anlaşıyoruz ☺️ Bu arada yazını okurken kendimi gördüm 22 yaşında bende böyleydim tabi artık başım bağlı azıcık dinginleştim 😂
minikhanim o kadar bensin ki minik … o kadar 20 yaşımsın ki 🥰😄
Deleted2 yaa ne kadar sevindim böyle birbirimizde kendimizi görmemize💕 kaç yaşındasın şu an? Yalnız öleceğim gibi ama bakalım belki benim de bir eşim vardır☺️
minikhanim kız siz beni baya gaza getiriyonuz hayrlisi bakalim😂🤣😂🤣🤣😂
Deletedmom3 yapicam yapicamdaaaaaa bakalim 😂🤣😂🤣
- Düzenlendi
Meleyke97 adam neye uğradığını şaşırıcak ahah🤭🤭
minikhanim adamın istememesi garip zaten. Kesin eşinden çekinmiştir söyleyememiştir.
minikhanim 27 yaşındayım canım 🥰 seninde tabiki bir eşin var hiç beklemediğin bir anda çıkacak karşına
Deletedmom3 yani çok bi geçmişim olmasa da erkeklerin bayıldığını biliyorum. yine çekiniyorlar olmalı. bi açılsalar sabahlar olmayacak🙄😈
Deleted2 güzel şeyler bekletmez ki.. pıt diye olur. belki olur beklemiyor,aramıyorum. yorgunum da insanlar konusunda. akıştayım :)
o yaşımı şu an görmek için neler vermem..
minikhanim bizim geçmişimiz yok 🤣 sadece eşimiz. Ama bundan hoşlanamyacak erkek yoktur
Deletedmom3 öyledir umarım yoksa çok şaşırırım 🤭
minikhanim asnsjsjns🤭🤭🤭🤭 merak ediyom tepkisini
Deletedmom3 belkide cekiniyordur soylemeye iyrenirim falan dusunuyo herhalde