Gunay987 hiç stres yapmana gerek yok ilk gece kendini esine bırakırsan hemen halleder 😅

Gerçekten stres yapmaya gerek yok biliyorum ama birşeylerin ilk olması insanı korkutuyor kızlar bilmediğin birşey ve içimde bastırdığım bir endişe var açıkçası 🧖🏿🧖🏻‍♀️🤷‍♀️

senabaykan1234

Gunay987 günaydın kızlar. herkes harika bir gün geçirsin 🌤️tecrubeden değil istekten🙊 sorsan hayatıma sadece iki kişi girdi iki insanla denedim bunları, hayatımda biri yok şuan ve o dişilik aurası ta en tepedeymiş gibi hissediyorum. Doluyum anlayacağınız🤷🏻‍♀️
Evlenecek arkadaşım sadece bu hissin dünyanın en güzel his olduğunu bil ve bırak aksın. Denemediysen yoga-meditasyon yap. Kafa olarak boş ol ve sakinleş. Önce kendini keşfet ki karşındakine yol gösterebilesin😘

minikhanim canım bende asla benimle yaşıt biriyle olamam diyordum çocuksu geliyorlardı hatta evvelki sevgililerim hep bnden 10 yaş 7-8 yaş büyüklerdi ama yaşıtım biriyle evlendim ve mutluyum anlaşıyoruz ☺️ Bu arada yazını okurken kendimi gördüm 22 yaşında bende böyleydim tabi artık başım bağlı azıcık dinginleştim 😂

Deleted2 yaa ne kadar sevindim böyle birbirimizde kendimizi görmemize💕 kaç yaşındasın şu an? Yalnız öleceğim gibi ama bakalım belki benim de bir eşim vardır☺️

Deleted2 güzel şeyler bekletmez ki.. pıt diye olur. belki olur beklemiyor,aramıyorum. yorgunum da insanlar konusunda. akıştayım :)
    o yaşımı şu an görmek için neler vermem..