Kelebek_16 teşekkür ederim 😊
Seks
Kelebek_16 hahaha aynen canim
Kelebek_16 mən düşündümki weet kimi bişeydi ama ama internetdən baxdm gördüm 😅🤦🏻♀️
Kelebek_16 tesekkurler🙏💕
SSelinn yani bence hani ağda can yakici olsada bir anlik bisey hani cektinmi bitiyo hemen ağrisi ama epilyatr bir anlik bisey deyil yapana kadar diger dunyaya gidip geliyorum🤢ama lazere gecdikden sonra tuy cikmiyo sanki koku kesildi gibi😹
SSelinn yani bence hani ağda can yakici olsada bir anlik bisey hani cektinmi bitiyo hemen ağrisi ama epilyatr bir anlik bisey deyil yapana kadar diger dunyaya gidip geliyorum🤢ama lazere gecdikden sonra tuy cikmiyo sanki koku kesildi gibi😹
Kelebek_16 ama falin sonucu gelmiyor canim😔 fallarima bak basiyorum yorumlanmis ama bulunmuyo bos ici🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Ne yapayim caniç sence?
Firuze a o nasio oluyoki☹bende 15dq flan geliyo cevap bildirimin uzerine basiyorum hemen giriyo istersen bidaha dene
Mejrem evet bencede anlatsin cok iyi anlatiyo bende dun evlendim daha o konulara gitmedm😂😂😂
Bende anlatmak çok isterdim sevdiğim adamla yaşadığım zirvedeki hallerimi ama kesinlikle hani beni yanlış anlamayın öylesine anlatıyorum 2018 Aralık’ta evlendik biz ve 19 Haziran da bana boşanma davası açmış 8 buçuk aylık dünyalar tatlısı bir oğlum var doğduktan 5 gün sonra beni evden kovdu ve bir daha ne gördüm ne sesini duydum ne konuştum aynı şekilde çocuğuyla da hiçbir bağlantısı yok o kadar ulaşmaya da çalıştım başka akrabalardan haber de gönderdim ne onlara birley anlatmış ne de bana. Sadece beni görmek bile istemediğini söylemiş o kadar başka hiçbir şey yok ailem yaşıyor olmadaydı şu an sokaktaydım Allah’ıma binlerce kere şükür
Siz böyle mutlu mutlu anlatınca bende mutlu oluyorum hissiyatınızda yazıyorsunuz tebrikler 👏👏👏🥰🥰
Canss78 ya uzuldum wimdi canim☹allah ailelerimizi bawimizdan eksik etmesin yani hala nedenini bilmiyomusun?durduk yere neden yapsinki oyle hani direk aklima intikam flan geldi😶
Canss78 bende yazmak isderdim ama kimse yokki burdq😭😹😹😹😹😹
Kelebek_16 sen yaz gördükçe cvep veren olur 😁