Lalderiin Nur-12345 ahahahahha annem de bizim kafadan zaten çok şanslıyım şükür❤️🙈 oynarız beraber annemle artık geceliklerimizi giyip ahahahha
Nur-12345 Lalderiin aferin tatlım🥰 şimdiden başla fantezi önemli😅 gecelikte daha güzel tabi 😅şaşırdı mı nişanlın peki
Lalderiin Nur-12345 nişanlım değil abla sevgilim🤩 şaşırdı tabii ama çok beğendi alırım sana bunlardan dedi😂😂❤️
Nur-12345 Lalderiin kalıcı fotograf gönderme sakın tatlım 😅ben kocama bile kalıcı göndermiyorum ki her seferinde bakmasın benimle ilgilensin diye aklında bulunsun🥰alsın tabi sana her şey yakışır👌🥰
Ariel22 Nur-12345 nedense fotoğraf göndermeye aşırı korkuyorum ama bir taraftanda istiyorum deli etmeyi
Nur-12345 Lalderiin aferin canım biliyosun bunu🥰ilerisi de öyle ama her zaman elinin altında olduğunu bilmesin sürekli merak etsin hayal etsin özlesin felsefe bu🎶🥰
senabaykan1234 Kızlar kelepce ne diyorsunuz kullanan var mi nasıl sonuç aldınız bende denemek istiyorum da🔥😁
Nur-12345 senabaykan1234 canım bende hiç denemedim ama merak ediyorum😅 evlilik yıl dönümü için düşünüyorum 🥰
Deletedmom3 Nur-12345 bende çocuk çok malum ramazan şuan o mümkün değil. Ramazandan sonra inşallah ilk fırsatta. Akşam yürüyüşe çıktık. Sonra banyoda gördük işimizi 👄👄
senabaykan1234 Nur-12345 çok güzel bir gecemiz oldu, şimdi kelepce alacam da daha önce kullanan oldu mu bizi bilgilendirsin, nişanlım çok hoşuna gidiyor böyle seksi şeyler🔥💃🏻♥️
Deletedmom3 Ariel22 benim eşim kızıyor, çünkü ne olur ne olmaz güvenmiyor telefon sistemlerine. Bir gün çok güzel bir leopar takım almıştım, güzel bir foto çektim attim. Hem bayıldı hem kızdı