Nur-12345 ahahahahha annem de bizim kafadan zaten çok şanslıyım şükür❤️🙈 oynarız beraber annemle artık geceliklerimizi giyip ahahahha

Lalderiin aferin tatlım🥰 şimdiden başla fantezi önemli😅 gecelikte daha güzel tabi 😅şaşırdı mı nişanlın peki

Nur-12345 nişanlım değil abla sevgilim🤩 şaşırdı tabii ama çok beğendi alırım sana bunlardan dedi😂😂❤️

Lalderiin kalıcı fotograf gönderme sakın tatlım 😅ben kocama bile kalıcı göndermiyorum ki her seferinde bakmasın benimle ilgilensin diye aklında bulunsun🥰alsın tabi sana her şey yakışır👌🥰

Lalderiin aferin canım biliyosun bunu🥰ilerisi de öyle ama her zaman elinin altında olduğunu bilmesin sürekli merak etsin hayal etsin özlesin felsefe bu🎶🥰

Kızlar kelepce ne diyorsunuz kullanan var mi nasıl sonuç aldınız bende denemek istiyorum da🔥😁

Ariel22 benim eşim kızıyor, çünkü ne olur ne olmaz güvenmiyor telefon sistemlerine. Bir gün çok güzel bir leopar takım almıştım, güzel bir foto çektim attim. Hem bayıldı hem kızdı

Ariel22 canım ınstagramdan gönder tek gösterimlik kalıcı gönderme🥰