Zaten bugün evde annemin fantezi geceliklerini giydim ilk evlendiğinde giydiklerini ahahahahah sevgilime gönderdim🤩🤩

Lalderiin 😅😅😂😅canımmm tabi kaldır anneni ben annemede yapardım kalk oynayalım der oynatırdım😂 sabret en güzelleri gelecek sana da🥰sen o zaman yaparsın🥰

Nur-12345 ahahahahha annem de bizim kafadan zaten çok şanslıyım şükür❤️🙈 oynarız beraber annemle artık geceliklerimizi giyip ahahahha

Lalderiin aferin tatlım🥰 şimdiden başla fantezi önemli😅 gecelikte daha güzel tabi 😅şaşırdı mı nişanlın peki

Nur-12345 nişanlım değil abla sevgilim🤩 şaşırdı tabii ama çok beğendi alırım sana bunlardan dedi😂😂❤️

Lalderiin kalıcı fotograf gönderme sakın tatlım 😅ben kocama bile kalıcı göndermiyorum ki her seferinde bakmasın benimle ilgilensin diye aklında bulunsun🥰alsın tabi sana her şey yakışır👌🥰

Lalderiin aferin canım biliyosun bunu🥰ilerisi de öyle ama her zaman elinin altında olduğunu bilmesin sürekli merak etsin hayal etsin özlesin felsefe bu🎶🥰

Kızlar kelepce ne diyorsunuz kullanan var mi nasıl sonuç aldınız bende denemek istiyorum da🔥😁

Ariel22 benim eşim kızıyor, çünkü ne olur ne olmaz güvenmiyor telefon sistemlerine. Bir gün çok güzel bir leopar takım almıştım, güzel bir foto çektim attim. Hem bayıldı hem kızdı